Hokej

Gooch iz Olimpije v Gradec

Ljubljana, 06. 04. 2024 06.28 | Posodobljeno pred 23 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Iz tabora aktualnih slovenskih hokejskih prvakov iz Tivolija prihaja vest, da je klub zapustil prvi strelec v lanski sezoni Trevor Gooch. Slednji bo v prihodnje nosil dres ekipe iz Gradca. Slovenski klub v ligi ICEHL SŽ Olimpija je po rednem delu zasedel deveto mesto in v dodatnih tekmah za uvrstitev v končnico izgubil proti Pustertalu z 1:2 v zmagah. V finalu DP je s 4:0 v zmagah ugnal stare rivale z Jesenic.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ljubljančani so po osvojenem novem državnem naslovu in izpadu iz lige ICE v predkončnici na zasluženem dopustu. Sicer je večina zmajev že obrnila nov list v sezoni in začela z reprezentančnimi pripravami na SP divizije I v Bolzanu, kjer bodo risi lovili vnovično vrnitev med hokejsko elito. A ravno v času SP-ja naj bi ljubljanske hokejske zmaje "zadela" vesela novica. Iz Kanade namreč prihaja nov investitor, ki naj bi poskrbel še za lepši jutri ljubljanskih hokejistov. A pred prihodom številnih okrepitev so v taboru zmajev prevetrili slačilnico in napolnili rubriko z odhodi.

SŽ Olimpija je namreč pred dnevi na družbenih omrežjih sporočila, da v prihodnji sezoni ne bo računala na Aleksandra Magovca, Jako Šturma, Villeja Leskinena, Tanelija Ronkainena in Oliverja Kiljunena. Zadnji, ki je zapustil Tivoli, pa je prvi strelec zmajev lanske sezone v ligi ICE Trevor Gooch, ki odhaja na avstrijsko Štajersko k ekipi iz Gradca. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.