Hebi bo spet zabijal za zmaje

Slovenski hokejski napadalec Andrej Hebar bo v nadaljevanju sezone vnovič nosil dres ljubljanske Telemach Olimpije. Omenjeni je tekmovalno leto začel pri zagrebškem Medveščaku, kjer pa je dobrim predstavam navkljub dobil sila malo priložnosti.

Hokejski napadalec Andrej Hebar se vrača v zmajevo gnezdo. Z vodstvom hokejskega kluba Telemach Olimpija je sklenil pogodbo do konca letošnje sezone. 28-letnik je za zmaje nazadnje igral v začetku prejšnje sezone. Iz Ljubljane se je nato preselil k švedskemu drugoligašu Troja-Ljungby. Pred letošnjo sezono se je vrnil v ligo EBEL in oblekel dres zagrebškega Medveščaka, a kljub dobrim igram v Zagrebu trener Marty Raymond ni resno računal z njim, saj mu je priložnost ponudil na vsega šestih obračunih. Med novembrskim reprezentančnim premorom je z medvedi sporazumno prekinil pogodbo.

Andrej Hebar

Andrej Hebar (Foto: Damjan Žibert)

V tem tednu je zmaje dokončno zapustil Georgy Pogodin - Alexeev. Mladi ruski napadalec je bil od začetka sezone na preizkušnji. Ta se mu je iztekla ob zadnjem reprezentančnem premoru. V tem času ni zadovoljil strokovnega štaba zeleno-belih, ki mu je dalo proste roke pri iskanju novega kluba. Našel ga je v 2. finski ligi, kjer bo odslej soigralec Tomija Mustonena pri HCK.

Prenesi v

Zgodba: EBEL 2012/13

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
čak mal noris 22.12.2012 12:38:36
dej dej, ni mel kam it pa se je prvleku v olimpijo...polna usta so ga bla, kako ne bo nikoli več pri olimpiji, ker so mu ne vem koliko še dolžni....
Več komentarjev