Hokej

VIDEO: 'Predatorji' prizadejali nov poraz vodilnemu moštvu zahoda

Nashville, 17. 01. 2018 08.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hokejisti Nashville Predators so v severnoameriški poklicni hokejski ligi NHL prizadejali nov poraz vodilnemu moštvu zahodne konference Vegas Golden Knights. Trenutek odločitve je nastopil v 48. minuti dvoboja, ko je v polno meril Kevin Fiala. Za odmevno zmago pa se lahko 'predatorji' zahvalijo predvsem izjemnemu čuvaju mreže jussu Sarosu, ki je zbral kar 43 obramb.

Najboljša ekipa zahodne konference Vegas Golden Knights je v severnoameriški poklicni hokejski ligi NHL doživela nov poraz. Novinci v tekmovanju za Stanleyjev pokal so tokrat gostovali pri Nashville Predators in izgubili z 0:1. Najbolj se je v vrstah domačih izkazal vratar Juuse Saros, ki je zbral kar 43 obramb in ohranil svojo mrežo nedotaknjeno.

Edini zadetek na tekmi je dosegel Kevin Fiala po osmih minutah igre v zadnji tretjini in izkazalo se je, da je ob blesteči predstavi Sarosa to bilo dovolj za zmago 'predatorjev'. Saros je dosegel svoj tretji tako imenovani 'shutout' v sezoni, skupno pa četrtega v karieri. Nashville je igral prvo tekmo po tednu dni, skupno pa je nanizal tri zaporedne zmage.

Kevin Fiala (22) je bil mož odločitve v dresu Nashville Predators na domačem obračunu proti vodilnemu moštvu zahoda Vegas Golden Knights.
Kevin Fiala (22) je bil mož odločitve v dresu Nashville Predators na domačem obračunu proti vodilnemu moštvu zahoda Vegas Golden Knights. FOTO: AP
Slovenski hokejski as Anže Kopitar je bil z Los Angeles Kings tokrat prost. Naslednja tekma ga čaka v noči na četrtek, ko bo s soigralci v domačem Staples Centru gostil dvakratne zaporedne branilce naslova lige NHL, Pittsburgh Penguins.

Liga NHL, izidi:
Nashville Predators - Vegas Golden Knights 1:0
Toronto Maple Leafs - St. Louis Blues 1:2* (po podaljšku)
New York Rangers - Philadelphia Flyers 5:1
New York Islanders - New Jersey Devils 1:4
Detroit Red Wings - Dallas Stars 2:4
Arizona Coyotes - San Jose Sharks 2:3* (po kazenskih strelih)

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.