Hokej

Rački z nogometnim izidom ugnali NY Islanderse

Anaheim, 11. 11. 2010 07.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
M.F./U.F.
Komentarji
1

Hokejisti v severnoameriški ligi NHL so v noči na četrtek odigrali šest tekem. Anaheim je z golom Koiva prišel do zmage nad NY Islandersi.

Ljubitelji hokeja v Anaheimu so dočakali še peto zaporedno zmago svojih mogočnih Račkov. Prav vseh zadnjih pet tekem so izbranci Randyja Carlyleja dobili z golom razlike, zato so lahko hokejski navdušenci tudi tokrat pričakovali razburljiv dvoboj. Gostitelji so bili sicer vseskozi korak pred tekmeci, ekipo NY Islanders. Kljub terenski premoči pa jim to v 40 minutah dvoboja ni prineslo tako želene prednosti.

Saku Koivu je odločil dvoboj v Anaheimu.
Saku Koivu je odločil dvoboj v Anaheimu. FOTO: Reuters

Edini gol je namreč padel šele v 3. tretjini, ko je plošček za hrbet Dwayna Rolosona poslal Finec Saku Koivu in poskrbel za navdušenje na tribunah. Gostje so sicer do izteka igralnega časa poizkušali preobrniti potek dvoboja, a Curtis McElhinney je svojo mrežo ohranil nedotaknjeno.

Izid:

Anaheim – NY ISlanders 1:0
New Jersey – Buffalo 4:5 (po podaljšku)
Pittsburgh – Boston 4:7
Columbus – St. Louis 8:1
Florida – Toronto 4:1
Chicago – Phoenix 1:2
Anaheim – NY ISlanders 1:0

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jppj
11. 11. 2010 09.21
lahko bi že nehali s temi vašimi naslovi kako so se tekme končale s nogometnim izidom pa dejte enkrat napisat ko bo 3:2 v nogometu da se je tekma končala s hokejskim izidom