Hokej

Razočarani Kopitar: Občutek je zanič

Edmonton, 02. 05. 2024 10.44 | Posodobljeno pred 14 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kapetan zasedbe Los Angeles Kings Anže Kopitar je še tretjo sezono zapored izpadel v prvem krogu končnice v ligi NHL. Rabelj kraljev je bila vselej ekipa Edmonton Oilers, ki je tokrat v seriji slavila z izidom 4:1. Hrušičan je bil po izpadu vidno razočaran.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Zagotovo občutek razočaranja ob izpadu tretje leto zapored. Zanič občutek je. Igrati moramo bolje, še posebej je bila v tej seriji za nas pogubna igra z igralcem manj. Bili so trenutki, ko smo izgledali dobro in narekovali ritem, toda to moraš prikazati bolj pogosto, če želiš zmagati serijo," je po peti, odločilni tekmi dejal Anže Kopitar.

Kingsi so ob zadnjem porazu (4:3) prejeli skupaj šest dvominutnih kazni, na drugi strani Edmonton le dve. Toda kapetan krivdo za izpad ne pripisuje sodniškim odločitvam, temveč igri svojega moštva. 

"V to se ne bi spuščal, je kar je, ampak ne želim se izgovarjati na to. Kljub izključitvam, moraš svoje delo opraviti tudi z igralcem manj na ledu. To ne velja le za to zadnjo tekmo, ampak nasploh tudi za preostale," je povedal.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kar se tiče prihodnosti zasedbe iz mesta angelov pa je dejal: "Trenutno se ne pogovarjamo o tem, to bo v naših mislih v naslednjih dneh. Pokazali smo, da smo sposobni česa večjega, da lahko narekujemo ritem, a to moraš početi pet, šest, sedem tekem zapored brez nihanj."

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Nimiuseen
03. 05. 2024 20.19
+2
Žal mi je Anže da je tvoja ekipa izpadla.
dinozaver79
02. 05. 2024 13.26
+1
Glavo gor kopi
viking76
02. 05. 2024 12.38
+0
Niso bili dorasli, kot v prejšnjih letih ne. Totalen rebuild jih čaka in mislim, da tudi uprava tega ne bo preživela. Kar se Kopija tiče bi ga bilo lepo videti na vzhodu, tekme so v bolj prijaznem času, pri Crosby=ju ali Ovi-ju in da starček, hokejski, odnese še en naslov.
PerjatiJoker
02. 05. 2024 11.47
-1
Konstano zgublat je res bedno, te kar mine, sam lej tak je pac lajf. Bo ze, drzite se.