Mora s pomočjo bratov Kopitar do zmage

Anže Kopitar je odigral prvo tekmo za Moro in skupaj z bratom Gašperjem pomagal švedskemu moštvu, da je zmagalo. Po kazenskih strelih je bila Mora s 5:4 boljša od Djurgardna.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

V Mori je pred tekmo vladala velika evforija, v dvorani FM Mattson Arena se je zbralo 4310 gledalcev, ki so navdušeno pozdravili zmago proti tekmecu iz Djurgardna. Mora, ki igra v t. i. ligi Allsvenskan, drugi po kvaliteti na Švedskem, je sicer povedla z 2:0, a so gostje pripravili preobrat in do konca prve tretjine izenačili na 2:2, nato pa v drugem delu že povedli s 4:2. Gostitelji so izenačili v zadnjih petih minutah rednega dela, v 56. in 59. minuti. Gol za znižanje na 3:3 v 56. minuti je dosegel Gotto ob igralcu več, podala pa sta oba Kopitarja, Anže in Gašper. Mlajši si je prislužil tudi dveminutno kazen v končnici tekme, vendar je po rednem delu ostalo pri izidu 4:4. V podaljšku golov ni bilo, v izvajanju kazenskih strelov pa so bili boljši domači in zmagali z 1:0, skupno pa s 5:4. Edini gol je dosegel Viksen, Anže Kopitar pa ni uspel zadeti pri svojem poskusu. Moštvo More je bilo boljši tekmec tudi po statistiki, saj je bilo razmerje v strelih kar 42:15 v njihovo korist.

Anže Kopitar - 3

Anže Kopitar (Foto: Damjan Žibert)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
čak mal noris 23.09.2012 09:00:17
ŠKODA,JST SM PA MISLU, DA BO SLAVIJO OKREPIL???
Več komentarjev