Hokej

VIDEO: V Madison Square Gardnu plesali Blues

New York, 04. 11. 2014 07.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V noči na ponedeljek so bili v severnoameriški hokejski ligi NHL aktivni le igralci moštev New York Rangers in St. Louis Blues. Zmage s 4:3 so se po kazenskih strelih veselili gostje, odločilni gol pa je zabil Vladimir Tarasenko.

Hokejisti NHL moštva New York Rangers so pred dvobojem s St. Louis Blues razmišljali le o zmagi. Dela so se lotili izvrstno, saj je Chris Kreider že v šesti minuti gostitelje popeljal v vodstvo. A nadaljevanje je bilo nekoliko manj uspešno. V 8. minuti druge tretjine je Vladimir Tarasenko poravnal izid na 1:1, Patrik Berglund pa je na začetku sklepnega dela dvoboja zabil za prvo vodstvo gostov.

Vladimir Tarasenko
Vladimir Tarasenko FOTO: Reuters

Rangerji so se vrnili v igro, prek Martin St. Louisa najprej izenačili izid, šest minut pred iztekom rednega dela dvoboja pa drugič na tekmi povedli. A mreža Cama Talbota se je do izteka zadnje tretjine še zatresla. Za to je poskrbel Jay Bouwmeester. Sledil je podaljšek, ker sta mreži obeh vratarjev mirovali pa še izvajanje kazenskih strelov. Odločilnega za goste je zabil Tarasenko, ki je tako z drugim golom na dvoboju zagotovil zmago Bluesu.

"On je eden najbolj dinamičnih strelcev na moji športni poti," se je izjemne predstave Tarasenka (6 golov na zadnjih štirih dvobojih) po zmagi dotaknil kapetan Bluesa in dodal: "Njegova natančnost, izjemna hitrost in zmožnost najti nebranjeni del mreže, je nevrjetna!"

izid:

New York Rangers - St. Louis Blues 3:4 (k. streli)

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Joker3
04. 11. 2014 17.14
V New Yorku niso nikoli razočarani, če ne gre Rangersom, gre pa Islandersom.