VIDEO: Muršak: Zelo bi si želel odigrati tekmo zunaj

Bežigrajski nogometni stadion je prekrila snežena odeja in ga polepšala, še lepši pa bo ob hokejskem spektaklu na začetku januarja. Hokejskih tekem pod milim nebom se veseli tudi hokejist Telemach Olimpije in NHL-ovec Jan Muršak.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Na bežigrajskem stadionu bo med 4. in 8. januarjem, v okviru "Bežigrad IceFesta", na sporedu hokejski spektakel pod odprtim nebom. Hokejisti Telemach Olimpije bodo na treh tekmah palice v okviru lige EBEL "prekrižali" z beljaškim VSV-jem, zagrebškim Medveščakom in celovškim KAC-em. V zadnjih letih je legendarni Plečnikov stadion preživljal manj svetleče čase, zob časa je načel zidove, na objektu ni elektrike in vode. Propadajoči stadion je trenutno odet v snežno odejo in kot je videti na video posnetku še vedno vreden spoštovanja, januarja pa bo tam "zraslo" hokejsko igrišče. Spektakla pod milim nebom se veselita tudi trener zmajev Bojan Zajc in NHL igralec v vrstah zeleno-belih Jan Muršak, ki bo spektakel izpustil le, če se bo moral vrniti čez lužo ob morebitnem začetku lige NHL. Na legendarnem Plečnikovem stadionu bo prostora za približno 8500 do 10 tisoč gledalcev, od danes pa so v prodaji paketne vstopnice, od petka pa bodo v predprodaji na voljo še posamezne vstopnice.

Prenesi v

Zgodba: EBEL 2012/13

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
163540 12.12.2012 21:06:24
Kaj pa če bo spektakelj preprečil Zavod za varstvo kulturne dediščine in Fondovi sosedje.Zaradi preglasnega navijanja se lahko podre še tisto ki stoji.
Več komentarjev