Hokej

VIDEO: Ovečkin dovolj pripravljen za čiščenje snega, ne pa tudi za tekmo zvezd lige NHL

Washington, 29. 01. 2016 12.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Na tekmi vseh zvezd lige NHL, ki bo ta konec tedna v Nashvillu, ne bo kapetana Washingtona Aleksandra Ovečkina. Rus je udeležbo odpovedal zaradi poškodbe, ki se mu vleče že od novembra. Rusa, podobno kot kapetana Chicaga Toewsa, čaka ena tekma kazni.

Aleks Ovečkin je trenutno drugi strelec lige NHL z 28 goli, na tekmi zvezd, ki bo ta konec tedna v Nashvillu, pa ne bo igral zaradi poškodbe "spodnjega dela telesa", kot običajno sporočijo iz kluba, če ne želijo podrobno sporočiti, kakšne narave je poškodba. Ruski napadalec ima težave že od meseca novembra in skupaj z vodstvom kluba se je odločil, da raje izpusti tekmo All-Star, da bo nared za redni del lige NHL in končnico, kjer ima letos Washington visoke cilje.

Ovečkin je bil izbran tudi za kapetana ene od ekip na tekmi zvezdnikov. "Nikoli nisem bil izbran za kapetana na All-Star tekmi, to je velika čast. Odločitev je bila težka. Moram biti pripravljen na nadaljevanje sezone in moram sanirati poškodbo. Imamo dobre možnosti za uspeh in tega ne želim izpustiti," je za Washington Post dejal Ovečkin.

"Prišla je snežna nevihta in upal sem, da bo prestavitev tekem dobro vplivala na poškodbo. Ampak čistil sem sneg okrog hiše, kar je bila slaba odločitev," je še napol v šali pokomentiral svoje čiščenje snega ruski strelec.

Zaradi bolezni bo na tekmi All-Star manjkal tudi kapetan Chicaga Jonathan Toews, namesto omenjenih bosta zaigrala Jevgenij Kuznjecov in James Neal. Zaradi odsotnosti na tej tekmi sta Ovečkin in Toews avtomatsko suspendirana za eno tekmo rednega dela lige NHL.

 

 

Wish me luck!пожелайте мне удачи

A video posted by Alexander Ovechkin (@aleksandrovechkinofficial) on

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

JAMES23
29. 01. 2016 16.10
+2
respect ovi!!!!!!!gremo letos po stenča....GO CAPS!!!!!!!!!