Hokej

VIDEO: Kaos po tekmi lige EBEL: hokejist Medveščaka se je tepel kar v prenosu v živo

Zagreb, 19. 12. 2017 10.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Igralec Medveščaka Tom Zanoški, ki je pred leti nekaj časa igral tudi za Olimpijo, je ravno dajal intervju po tekmi lige EBEL proti Bolzanu, ko ga je začel izzivati gostujoči hokejist Christopher DeSousa. Hrvat ameriških korenin se ni pustil prositi in kar v prenosu v živo obračunal s "provokatorjem". Obeta se mu huda kazen s strani vodstva tekmovanje.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tom Zanoški je v ligi EBEL igral tudi za Olimpijo in KAC.
Tom Zanoški je v ligi EBEL igral tudi za Olimpijo in KAC. FOTO: Damjan Žibert

Zagrebški Medveščak se je po nekaj letih igranja v ruski KHL ligi vrnil v razširjeno avstrijsko hokejsko prvenstvo, kjer pa ni več slovenskih predstavnikov. Na domači tekmi v Zagrebu se je po koncu, kar v prenosu v živo, odvil pretep v katerem je sodeloval Američan hrvaških korenin Tom Zanoški, ki je pred leti igral tudi za ljubljansko Olimpijo. "Nisem imel druge možnosti. Christopher DeSousa me je provociral s palico pred nosom in govoril razne stvari. Umaknil sem palico, on pa me je odrinil. Nato je začelo pokati," je za 24sata.hr povedal Tom Zanoški, ki je med najbolj izključenimi igralci v ligi EBEL. "Vem, da me čaka huda kazen. Na srečo je klub na ligo poslal posnetek, kjer se lepo vidi, da me je provociral. Nisem se želel tepsti, toda druge možnosti enostavno nisem imel. Moral sem braniti ponos," je še povedal 33-letni napadalec, ki verjame, da je spor z DeSouso zaključen. "Nisem se še tepel izven ledene ploskve, a kljub temu ne verjamem, da bo 12. januarja ko gostujemo v Bolzanu, vnovič napeto."

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mastaflash
19. 12. 2017 12.32
+2
se en nedonosen hrcek
ochi
19. 12. 2017 12.17
+7
Eh mal sta se pofočkala. Big dil za hokejske standarde. Bolš to kot kakšne nešreče z drsalko.