VIDEO: Kopitar: Bilo je težko, a pomembna je zmaga

Prva tekma, na kateri je Anže Kopitar zaigral za klub na Švedskem, se je končala po željah navijačev in našega hokejskega zvezdnika. Mora je zmagala sicer šele po kazenskih strelih (5:4), a najbolj pomembne so točke.

Tega se zaveda tudi Anže Kopitar, ki je prvič na uradni tekmi zaigral z bratom Gašperjem in dejal, da še ni čisto 'pravi', saj je bila zanj to prva prava tekma po odločilni tekmi za naslov prvaka v ligi NHL. V časniku Aftonbladet so zapisali, da je jasno, da je NHL hokejist, ki prav tako kot v Los Angelesu nosi dres s številko 11, velika okrepitev za klub, izpostavili so njegov občutek za igro in tehniko. "Pred tekmo sem bil malo nervozen, v drugi in tretji tretjini pa je bilo že veliko boljše. Bilo je težko, ker nisem igral že precej dolgo, a na koncu sem bil že zadovoljen. Pomembno je, da je zmagala ekipa, ni važno, kdo da gol. Mislim, da smo bili boljši in smo nadigrali Djurgarden.'' Razmerje v strelih je bilo 42:15 za Moro.

O igri z bratom pa je dejal: "Bilo je zabavno, zelo zabavno. Igrala sva skupaj skoraj celo tekmo in iz tekme v tekmo bova boljša." Navdušen je bil tudi trener More Patric Wener: "Bilo ga je čudovito gledati s te strani ledu. Vidi se, da so drugi fantje v ekipi zvišali raven igre, odkar je on tukaj. Res je dodal kvaliteto."
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
vapor 24.09.2012 04:10:26
kmet
realn 24.09.2012 09:45:38
Po avatarju sledeč si od tam kjer je pač kultura še nižje razvita...sej bo. Aja a mogoč veš če je Porto imel prvo al rezervno postavo? hehe
Več komentarjev