VIDEO: Kopitar: Kristan je pokazal, zakaj je številka 1

Po tekmi v avstrijski prestolnici, kjer so slovenski hokejski risi slavili proti domačinom po boljšem izvajanju kazenskih strelov, je svoje vtise strnil selektor reprezentance Matjaž Kopitar

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Avstrijci so bili po težavah z virusnim obolenjem, ki je preprečilo zadnjo tekmo v Mariboru, željni uspeha, saj so bili po edini tekmi na Štajerskem kar malo užaljeni, da slovenska vrsta ni upoštevala njihovih zdravstvenih težav in jih je napadla z vseh koncev. V avstrijskih medijih pa so ne glede na to, da je šlo še vedno zgolj za pripravljalno tekmo, od selektorja Mannyja Viveirosa dobesedno zahtevali, da po treh zaporednih porazih s Slovenijo le premaga rise. Tekma se je začela z minuto molka v spomin na prezgodaj umrlega dolgoletnega reprezentanta Slovenije Elvisa Bešlagića. Fantje so na dresih nosili tudi črn žalni trak.

Matjaž Kopitar

Matjaž Kopitar (Foto: Damjan Žibert)

Slovenski selektor Matjaž Kopitar, ki v glavi že ima potnike za SP, še naprej v moštvu ni imel nemške četverice Aleša Kranjca, RokaTičarja ter Marcela in Davida Rodmana. Zadnja sta prav v petek igrala šele četrto tekmo nemškega drugoligaškega tekmovanja.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
Miha Piha 28.04.2013 21:49:16
želim jim na švedskem čim več zmag :) gremo risi
Več komentarjev