VIDEO: Muršak je tudi dober pretepač, ne samo golgeter

Hokejisti Telemacha Olimpije so v petek v ligi EBEL dosegli lepo zmago (3:0) proti moštvu iz Gradca. Goste je z obrambami v obup spravljal vratar Jerry Kuhn, v zadnji tretjini pa je prišlo tudi do pretepa, kjer je Jan Muršak iz "hlač" stresel Kevina Modererja.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Tekmo sta poleg potrpežljive igre zmajev in pretepaškega vložka, kjer je gledalce s svojim pristopom in odločnostjo navdušil NHL igralec Jan Muršak, obeležila tudi prvi gol v ligi EBEL mladega napadalca Jake Zdešarja (v kratkem bo dopolnil 20 let) in vrnitev Andreja Hebarja v zmajevo gnezdo.

Gostje iz Gradca so dobro vedeli, da največja nevarnost Telemacha Olimpije preti iz prvega napada, zato je četrti napad moštva Graz99 provociral in izzival, vendar se jim načrt ni izšel. Gole so dosegli igralci drugih napadov (Miha Verlič, Jaka Zdešar) in branilec Mike Ratchuk, izkazal pa se je Jan Muršak, ki je ob provokaciji Kevina Moderereja zaščitil vratarja Kuhna in igralca Gradca položil na tla.

Prenesi v

Zgodba: EBEL 2012/13

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 45
MaunelNeuer 17.09.2013 00:54:14
dobro ga je sesul, bravo Muršak
Več komentarjev