VIDEO: Muršak: Za prikazano smo si zaslužili zmago!

NHL-ovec v dresu hokejistov ljubljanske Telemacha Olimpije je z dvema goloma – drugega je dosegel v prazno mrežo – izdatno pomagal zmajem do tretje zaporedne zmage v ligi EBEL. Tokrat je v Szekesfehervarju padla SAPA (4:2).

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Hokejisti ljubljanske Telemacha Olimpije so v 33. krogu razširjene avstrijske lige EBEL na gostovanju pri tradicionalno neugodnem moštvu SAPA dosegli pomembno zmago v bitki za igranje v končnici tekmovanja. Varovanci Bojana Zajca so ob koncu zmagali s 4:2, poleg izjemnega vratarja Jerryja Kuhna, ki je spravljal v obup napadalce gostiteljev, pa je bil vnovič med najbolj zaslužnimi za zmago NHL-ovec Jan Muršak. "Mislim, da smo proti SAPI odigrali kar dobro tekmo. Celoten dvoboj smo odigrali zelo borbeno, ampak tudi tekmec je igral izjemno. Na koncu smo imeli nekaj več športne sreče kot oni in mislim, da smo si za prikazano zaslužili zmago," je po tretjem zaporednem skalpu povedal Pesničan v dresu zmajev.

Jan Muršak

Jan Muršak (Foto: Aljoša Kravanja)

Nekoliko bolj razočarani so bili v taboru gostiteljev. "Vemo, da je pri nas tekmecem zelo težko igrati. Imamo fenomenalne navijače, ki nas nosijo do točk, a tokrat enostavno ni šlo. Nimamo opravičila za poraz," je po končanem dvoboju dodal Kanadčan v dresu zasedbe iz Szekesfehervarja Kyle Bailey. Ljubljančani se bodo z Madžari vnovič srečali takoj po praznikih.

Prenesi v

Zgodba: EBEL 2012/13

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
12king12 24.12.2012 21:25:29
pred spektaklom za bežigradom prihajajo v pravo formo
dejmo olimpijaaaaaaaa
Več komentarjev