Hokej

VIDEO: Tabor Olimpije po uvodnem porazu v ligi Ebel miri strasti: 'Dokazali, da smo lahko enakovredni'

Ljubljana, 17. 09. 2016 11.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Beljaški VSV je Olimpiji pripravil bolečo dobrodošlico v novo sezono regionalne lige Ebel. Po porazu z 1:6 pa v tivolskem moštvu ne obupujejo in menijo, da to ni prava podoba ekipe, ki je kljub visokemu porazu denimo zbrala več strelov kot avstrijski nasprotnik.

Več videovsebin
  • Izjava Boštjana Groznika po porazu na prvi tekmi nove sezone lige Ebel
    00:53
    Izjava Boštjana Groznika po porazu na prvi tekmi nove sezone lige Ebel
  • Izjava Bojana Zajca po porazu na prvi tekmi nove sezone lige Ebel
    00:46
    Izjava Bojana Zajca po porazu na prvi tekmi nove sezone lige Ebel
  • Iz 24UR: Olimpija ligo EBEL začela s porazom
    01:26
    Iz 24UR: Olimpija ligo EBEL začela s porazom

Pogled na semafor ni bil lep. Olimpija 1, VSV Beljak 6 je pisalo v petek zvečer v dvorani Tivoli, toda trener Bojan Zajc in kapetan Boštjan Groznik sta poskušala po visokem porazu pomiriti navijače, ki si lahko glede na videno na prvem obračunu obetajo vnovičen boj pri dnu lestvice. Ali pač? Trener Zajc je izpostavil pripravljalne tekme, po katerih njegovi varovanci niso bili pripravljeni za tako višjo raven hokejske igre, kakršno je v petek prikazal VSV. "Rekel sem, da ne vemo, kje trenutno smo. Dejstvo je, da smo v pripravljalnem obdobju igrali sedem tekem z drugoligaši, tu pa sta tempo in ritem toliko večja. To se je zelo dobro videli predvsem v prvi tretjini, ko so nas nadigrali v vseh elementih igre," je priznal Zajc. "Rabiš težke in močne tekme. Pripravljalne tekme so bile na drugi ravni, zato je bila danes slaba tudi naša reakcija," je menil nekdanji reprezentant, s katerim se je strinjal tudi Groznik.

"Nismo si želeli takšnega štarta v sezono, vsi smo vedeli, da je prva tekma zelo pomembna, predvsem zaradi navijačev, da bi se vse skupaj malce dvignilo in da bi jih na naslednjo tekmo prišlo malce več. Očitno smo tudi pregoreli v tej preveliki želji," je menil kapetan zmajev. "Mislim, da smo v drugi in tretji tretjini, ko mislim, da smo imeli 17 strelov, dokazali, da smo lahko enakovredni. Če bo vsak dela svoje delo disciplinirano, najprej obramba in nato naprej, mislim, da bo šlo potem lažje."

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mity79
17. 09. 2016 21.04
-1
INL v ligi EBEL nimate kaj iskat razen poraze.....
MaunelNeuer
17. 09. 2016 16.39
+2
hehe premagajo obubožane Jesenice pa se repemčijo, pride močnejši nasprotnik pa pogorijo, kk so bogi žabarčki
skratolin1
17. 09. 2016 12.03
+10
Enakovredni, ko nasprotnik da v 20.minutah 5 golov? Dejmo se basat. Realnost je zadnje mesto in še manj točk kot lani. Ke lani je bil Roy vesolc, ta pa ni.
ecnarf
17. 09. 2016 12.03
+6
dokazali so da so lahko enakovredni pa so dobili pol ducata golov,tipično žabarsko,.....................se vedejo kot slo politiki velik govorjenja pa nič od tega.