Hokej

FOTO in VIDEO: Zmaji polnijo baterije na Jesenicah

Jesenice, 04. 08. 2015 12.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
M.J./G.J.
Komentarji
4

Po nekaj mesecih, v katerih so si napolnili baterije, so se v Hali Tivoli znova zbrali člani HDD Telemach Olimpija. Po uvodnem sestanku so se hokejisti odpravili proti Jesenicam, kjer bodo ta teden opravljali popoldanske ledene treninge, v dopoldanskih urah pa se bodo na suhih treningih potili v Ljubljani.

Več videovsebin
  • Gregor Koblar ob začetku priprav ljubljanskih hokejistov
    01:49
    Gregor Koblar ob začetku priprav ljubljanskih hokejistov
  • Fabian Dahlem visoko zasukal rokave
    00:33
    Fabian Dahlem visoko zasukal rokave
  • Zmaji se potijo v Podmežakli
    00:49
    Zmaji se potijo v Podmežakli
  • Iz 24UR: V Podmežakli zelo živahno
    02:07
    Iz 24UR: V Podmežakli zelo živahno
Hokejisti Olimpije so prvi ledeni trening nove sezone opravili na Jesenicah.
Hokejisti Olimpije so prvi ledeni trening nove sezone opravili na Jesenicah. FOTO: Gašper Jakomin

Prvega ledenega treninga se je udeležila 27-erica hokejistov, ki je pod budnim očesom Fabiana Dahlema in Bojana Zajca pokazala, da je prosti čas ob odmoru izkoristila za dobro fizično pripravo. Osemnajstim hokejistom s podpisano pogodbo ali dogovorom za preizkušnjo se je, kot piše na uradni spletni strani HDD Olimpija, pridružila šesterica lanskih zmajev, ki pogodbe še ni podpisala, a ima z vodstvom kluba sklenjen ustni dogovor o sodelovanju. Ob njih sta bila na ledu tudi izkušeni slovenski reprezentančni branilec, Andrej Tavželj ter dolgoletni avstrijski reprezentančni napadalec, Roland Kaspitz. Oba sta še brez kluba in se bosta z zeleno-belimi pripravljala na novo sezono. Ob odsotnosti prvega vratarja Oliviera Royja, ki tako kot Guillaume Desbiens še ureja vso potrebno dokumentacijo pred prihodom, je med vratnicama na pomoč priskočil mladi Tilen Spreitzer.

"Gasilska" fotografija ljubljanskih hokejistov ob začetku priprav.
"Gasilska" fotografija ljubljanskih hokejistov ob začetku priprav. FOTO: HDD Olimpija
Na ledu dvorane Podmežakla so, kot še navajajo na spletni strani ljubljanskega kluba, trenirali: vratarji Matic Marinšek, Tomaž Trelc in Tilen Spreitzer, branilci Kristjan Čepon, Boštjan Groznik, Miha Logar, David Planko, Kristof Reinthaler, Fabian Scholz, Maks Selan in Andrej Tavželj ter napadalci Sebastijan Hadžič, Matt Harlow, Andrej Hebar, Matej Hočevar, Luka Kalan, Gregor Koblar, Aleš Mušič, Aljaž Ogrizek, Nik Pem, Žiga Pešut, Anže Ropret, Črt Snoj, Jure Sotlar, Aljaž Uduč, Jaka Zdešar in Roland Kaspitz.
Dvorana Podmežakla je začasni dom Ljubljančanov.
Dvorana Podmežakla je začasni dom Ljubljančanov. FOTO: HDD Olimpija
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

j1n
05. 08. 2015 13.18
+6
oh kok je blo kritik čez našo bogo halo, no vse se obrne :)
MaunelNeuer
08. 08. 2015 19.06
+3
bogo halo, Podmežakla je vsak končana za razlikjo od stožic
MaunelNeuer
05. 08. 2015 09.55
+3
kot da nimajo svoje dvorane ahhaah bogi zabarčki
trava@pinkponk.com
05. 08. 2015 11.29
+1
nimajo zgleda.res so neverjetne te žabe.sami imajo dvorano pa hodijo dren delat drugam-no na jesenice.ko pa smo mi potrebovali dvorano pa jo barabe verjetno niso hotele posoditi tako da smo se mogli voziti na bled pa še posmehovali so se nam.upam da so jim vsaj mastno zaračunal