Šport

Ivanišević napadel fotografa

Zagreb, 19. 02. 2008 15.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, T.Š.
Komentarji
10

Goran Ivanišević naj bi s palico napadel fotoreporterja Borisa Beribaka in mu razbil fotoaparat.

Goran Ivanišević
Goran Ivanišević FOTO: Reuters

Fotoreporter tednika Story Boris Beribak je nekdanjega vrhunskega teniškega igralca Gorana Ivaniševića prijavil na policijo. Nekdanji zmagovalec Wimbledona je Beribaka menda napadel s palico in mu poškodoval kamero. Tiskovna predstavnica zagrebške policije Aleksandra Ljuba je potrdila novico, Ivanišević pa se bo v kratkem moral zglasiti na zaslišanju.

Hrvaški mediji poročajo, da je do napada prišlo pred Ivaniševićevim stanovanjem, kjer je bilo - zaradi vse glasnejših govoric o razpadu njegove zveze z nezakonsko partnerko Tanjo Dragović, s katero ima tenisač dva otroka - na preži nekaj novinarjev. Beribak trdi, da ga je nekdanji teniški igralec dvakrat udaril s palico in mu iz rok izbil fotoaparat, nato pa ga je s štirimi učinkovitimi udarci do konca uničil.

Hrvaški rumeni časniki že dlje časa pišejo o domnevni ljubezenski aferi med 36-letnim Splitčanom in dvanajst let mlajšo televizijsko voditeljico Vanjo Halilović, potem ko so ju pred kratkim zasačili med obiskom "skrivnega stanovanja".

Fotoreporterji so ponoči slikali Halilovićevo in Ivaniševića, ko sta zapuščala stanovanje v Zagrebu, tam pa sta preživela več kot dve uri. Stanovanje, ki je v lasti Halilovićeve sorodnice, naj bi zaljubljenca kar pogosto uporabljala.


SORODNI ČLANKI

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

lukE
20. 02. 2008 22.34
carpe.diem-> kaj naredi fotograf, ko mu začneš filozofirat, da naj spoka? Stopi korak nazaj in te slika še naprej. Res bi ga moral zdrobit do konca ne pa samo nagnati stran.Namesto fotoaparata pa bi mu raje lahko 2-3 lepe užgal aka začetni servis brez mreže :P in seveda brez razbitega nosa, saj če-ne to zelo drago plačaš.Boste še videli, da iz te zgodbe ne bo nič. Mimogrede pa še: Fotoreporter tednika Story Boris Beribak verjermi, da zaradi tega ne boš zvezda, ampak zvezda med revami, imaš toliko pravic, da ga udariš kot Ivanišević menda se ne počutiš ob zvezdniku manjvrednega? Raje kot šel na policijo bi na njegovem mestu udaril nazaj.In odšel na policijo :) Če bi bil prvi bi bilo lahko vse na moji strani.Tako ali tako pa vedno na zvezdnike pade senca zakaj? Ker si ljudje mislijo, da imajo milijone in mil. € in nevem kakšna stanovanja itd. itd. "K" majo, vse na puf in lising :)
Black_Panter@mailinator.com
20. 02. 2008 16.32
paparaci so sramota za novinarje jaz bi ga še bolj kot ivaniševič
carpe.diem@masicom.net
20. 02. 2008 07.14
Paparaci živijo od fotografij zvezdnikov. Še več zaslužijo, če določenega "zvezdnika" najdejo v kočljivi oz. nerodni situaciji. Ivanišević je najbrž vedel, da dela nekaj, kar ne bi koristilo njegovemu ugledu in se je počutil ogroženega. Sicer pa je tako, da tisti, ki ne znajo kaj dosti povedati v svoj zagovor oz. imajo probleme s komunikacijo, najpogosteje udarijo. Mislim, da mu niso paparaci krivi, če je njegova zveza ogrožena. Za to je odgovoren kar sam.
vinadap
19. 02. 2008 19.47
Zasebnost ima človek lahko doma,na javnih površinah je to drugače.Kdo je pa kriv,če je on želel biti " teniška zvezda ",naj bi delal v tovarni kot mi,pa nas še povohal ne bi nihče.
lebdim@email.si
19. 02. 2008 19.35
joj, joj ... mene trači ne zanimajo ... ne morm si pomagat ...
krainburger
19. 02. 2008 18.27
he,he, fant še vedno odlično obvlada "servis"!
izotop
19. 02. 2008 18.16
Novinar je napadel Ivanisevicevo zasebnost, zato se je bil Goran primoran ubraniti in predrznemu paparacu prepreciti nesramno namero. Ker novinar ni in ni hotel odnehati, je moral Goran uporabit silo in ga dvakrat kresniti po crepinji. Novinar je nato z zasluzenimi batinami ucvrl na policijo.
it's_only_me
19. 02. 2008 16.51
kreten! paparaci mu niso krivi, ker ne zna tiča v hlačah držat!!!! upam, da ga bo zapustila in mu ves denar pobrala, drugega si prevarant ne zaluži!!!!
brojhec@gmail.com
19. 02. 2008 16.39
Jao.Mogu bi novinarja razbit ne pa fotoaparata! :) Drgač pa bravo! LP
JJ3
19. 02. 2008 16.34