Košarka

Aldridge ne bo Gogijev soigralec, seli se k ostrogam

San Antonio, 04. 07. 2015 21.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Eden najbolj iskanjih prostih igralcev v ameriški košarkarski ligi NBA LaMarcus Aldridge ima nov klub. Iz Portlanda se bo preselil k San Antonio Spurs, s katerimi se je dogovoril za 4-letno, več kot 80 milijonov težko pogodbo.

LaMarcus Aldridge je sodil med najbolj iskane proste igralce na NBA tržišču. Potem, ko se je končala njegova epizoda pri Portland Trail Blazers se je začela igra 'kdo ponudi več' in bitko je dobil San Antonio Spurs. "Srečen sem, ker se vračam domov v Teksas in bom postal ostroga! Veselim se, da bom spet blizu prijateljem in družini," je odločitev na twitterju razkril novi član zasedbe, ki jo nadvse uspešno vodi Gregg Popovich.

LaMarcus Aldridge
LaMarcus Aldridge FOTO: Reuters

Trener ga vidi, kot menjavo za 'utrujenega' Tima Duncana, pri 29-letih pa lahko košarkarskemu svetu pokaže še marsikaj. V odločitev naj bi ga prepričali Kawhi Leonard, Tony Parker in sam Duncan, ko so se z njim sestali v sredo. V štirih letih naj bi po poročanju ESPN-a zaslužil nekaj več kot 80 milijonov evrov.

Bil je želja Los Angeles Lakers, Houston Rockets, Dallas Mavericks, Phoenix Suns, Toronto Raptors in Miami Heat.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

KiNgKoNg
05. 07. 2015 01.55
+5
Odlična poteza Spursov. Waw, kakšna ekipa bo to v naslednji sezoni.
KiNgKoNg
05. 07. 2015 01.56
+1
Lakersom pa uspelo dobiti... taram-ta-tam! Hibberta. xD
ILoveGaming
05. 07. 2015 07.43
+2
Lakersi so v paniki pa zj trejdajo že za usazga k ga vidjo....