Dragić o svojem otroštvu, lepih in tudi težkih družinskih trenutkih

Kako je naš košarkarski zvezdnik Goran Dragić preživljal svoje otroštvo? Na njegovem sporedu so bili Tom in Jerry, Popaj in Poletje v školjki, še mnogo raje pa je bil zunaj z žogo v roki. Spominja se počitnic v Fiesi, obiskov tekem in babice na Zaplani. Bili pa so tudi težki trenutki.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 17
 
jafalical 13.09.2017 11:53:31
Krasen fant.S skromnostjo, realnostjo do sebe in drugih, z velikim nivojem spoštovanja, nasploh odnosa do sočloveka, z vrlinam, s trudom, z željo, talentom je danes to kar je.Čestitke!Se sreca, da se ni v mladosti druzil z kaj vem kaksnimi, ki bi ga nehote spodnesli in bi ga odrinilo s poti do cilja, kot je nekatere prav tako talentirane športnike.Vse čestitke in za vzor športnikom in tudi tistim, ki niso športniki.Odnos, spoštovanje, brez napuha, z zavedanjem kako je vcasih zivel, s skromnostjo povsod ...vzornik!
MaršalPeter62 13.09.2017 16:56:52
Tega fanta-moškega enostavno moraš imeti rad, pa četudi je tvoj nasprotnik na igrišču. Goran poklon....
Janez_53 13.09.2017 19:35:54
Se popolnoma strinjam! Fant, na katerega so starši upravičeno ponosni! Pravi vzornik za današnjo mladino. Globok poklon, Goran!
Več komentarjev