Košarka

El Mundo Deportivo: Lakovič se vrača v Barco, igral bo za B ekipo

Barcelona, 15. 09. 2015 14.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Jaka Lakovič, ki je že sklenil svojo dolgo in uspešno reprezentančno pot, se še ni poslovil od košarkarskega parketa. Kot poroča španski Mundo Deportivo, bo 37-letni Ljubljančan znova igral košarko v Barceloni, za ekipo B katalonskega velikana v drugi španski ligi LEB Oro.

Jaka Lakovič
Jaka Lakovič FOTO: Damjan Žibert

Eden najboljših slovenskih košarkarjev vseh časov Jaka Lakovič je za prvo ekipo Barcelone igral od 2006 do 2011. V Barceloni so se odločili za slovenskega košarkarja prav na podlagi njegovih izkušenj, saj so prepričani, da bo z izkušnjami in znanjem pomagal mladi ekipi Barcelona B v drugi španski ligi.

Lakovič, ki je že opravil zdravniški pregled, je dejal, da je navdušen, da bo lahko znova zaigral za Barcelono. "Tukaj sem se vedno počutil, kot da sem doma, saj so med vsi zelo lepo sprejeli. Seveda bo moja vloga nekoliko drugačna kot ob mojem prvem sodelovanju z moštvom, saj bom deloval predvsem kot mentor mlajšim igralcem, da bodo dozoreli kot igralci, ki bodo lahko potrkali na vrata prve ekipe," je za spletno stran Barcelone dejal Lakovič, ki sodelovanje v ekipi B vidi kot odlično izhodišče za konec športne poti ter možnost, da v prihodnosti klubu, v katerem se je vedno dobro počutil, pomaga s svojimi izkušnjami in tehničnim znanjem.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jjhhggff
15. 09. 2015 17.40
+4
Jaka je v primerjavi z raznimi Udrihi in Vujačići gospod v pravem pomenu besede.
glavacka
15. 09. 2015 16.15
+6