Fiba Europe potrdila Tivoli in Celje

Izvršni odbor Fiba Europe je na svoji zadnji seji potrdila Celje in Ljubljano s halo Tivoli kot novi lokaciji prvega dela EuroBasketa 2013. Člani izvršnega odbora so znova izrazili zaupanje KZS ter lokalnemu organizacijskemu odboru, da bo ta od 4. do 22. septembra 2013 pripravil odličen dogodek.

Lokalni organizacijski odbor je na Fibo Europe posredoval podpisane pogodbe z vsemi mesti, sogostitelji EuroBasketa 2013 (Celje, Jesenice, Ljubljana in Koper) in finančno garancijo Vlade RS, na podlagi katere je izrazil zaupanje, da bodo vse dvorane prenovljene po standardih Fibe Europe.

Edina še odprta zadeva je plačilo dela kotizacije do Fibe Europe Properties, za katerega pričakujejo, da bo urejeno v naslednjih dneh. "Prepričati se moramo, da bo dogodek potekal na najvišji možni ravni. Verjamemo, da bodo vsi spoštovali pogodbene obveznosti," je po seji v bavarski prestolnici povedal predsednik Fibe Europe Olafur Rafnsson.

Slovenska košarkarska reprezentanca

Generalni sekretar KZS Iztok Rems je prepričan, da bo prvenstvo izpeljano brezhibno. (Foto: Reuters)

Vse informacije je iz Slovenije v München ponesel Iztok Rems, generalni sekretar KZS in član IO Fibe Europe, ki je po seji dejal: "Po predstavitvi položaja in novih lokacij nam je izvršni odbor Fibe Europe izrazil polno zaupanje. Prepričan sem, da bomo skupaj z vsemi mesti in Vlado Republike Slovenije speljali prvenstvo tako, kot je treba – odlično. Za to imamo popolno podporo Fibe Europe."
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
 
krneki_P 23.09.2012 20:44:18
sj druge ni itak noben noče tega evropksega pa je vsen kje bo :D drugač upam na dobiček glede nato da so vsi iz bivše juge na EP .
Mirko Lazarac 24.09.2012 18:42:55
zakaj pa stožice ne
elvis show 25.09.2012 19:29:47
v stožicah bojo igrali tekme četrtfinala naprej, saj bi čene ekipi, ki bi igrali v stožicah imeli prednost večje dvorane( več navijačev)
Več komentarjev