Košarka

James pozdravil prihod Derricka Rosa in zanikal, da se želi znebiti Irvinga

Cleveland, 25. 07. 2017 18.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Prihod Derricka Rosa je razveselil zvezdnika ekipe Cleveland Cavaliers LeBrona Jamesa, ki je novega soigralca pozdravil tudi prek družbenih omrežij, kjer se je lotil tudi odmevnih govoric, s katerimi so se v zadnjih dneh ubadali ameriški mediji.

James (levo) ob Averyju Bradleyju.
James (levo) ob Averyju Bradleyju. FOTO: AP

Derrick Rose je lanskoletnim prvakom lige NBA Cleveland Cavaliers obljubil enoletno zvestobo v zameno za 1,8 milijona evrov, prihod zdaj že nekdanjega člana Chicago Bulls, ki je imel veliko težav s poškodbami kolena, pa je očitno zadovoljil tudi zvezdnika konjenikov LeBrona Jamesa. Rosa je nagovoril (tudi) prek Twitterja in svoji objavi dodal tudi nekaj podob vrtnic, obenem pa se dotaknil tudi govoric, ki so v zadnjih dneh polnile časopisne stolpce prek luže. James naj bi po nekaterih informacijah želel odhod Kyrieja Irvinga, s katerim je v minuli sezoni lige NBA uspel Cleveland privleči do finala, v kateri so konjeniki nato prepričljivo izgubili z Golden State Warriors (4:1). Po prihodu Rosa, ki je bil leta 2011 izbran za najkoristnejšega igralca lige, se očitno Irvingov čas v moštvu res izteka, a njegov odhod zaenkrat še ni potrjen.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"To niso dejstva, ljudje! Buuuuu!!! Poiščite si drug vir," je enega od prispevkov v medijih na Twitterju citiral James.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.