Košarka

Kanacević okrepil Union Olimpijo

Ljubljana, 13. 08. 2014 13.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Košarkarski klub Union Olimpija je v svoje vrste pripeljal Halila Kanacevića, 203 centimetre visokega igralca, ki lahko igra na obeh centrskih položajih. Dvaindvajsetletnik, ki ima ameriško in črnogorsko državljanstvo, je z zmaji podpisal enoletno pogodbo.

Halil Kanacević
Halil Kanacević FOTO: KK Union Olimpija

Halil Kanacević je sezoni 2013/14 nastopal za univerzo St. Joseph's. V študentski ligi NCAA je v povprečju dosegal 10,8 točke, 8,8 skoka, 4,4 podaje in 1,5 blokade na tekmo v 32 minutah igre. Šolanje na univerzi je končal že decembra lani, zato je po končani študentski ligi odšel v Evropo, kjer je aprila za končnico prvenstva podpisal z italijansko Virtus Romo. Ekipi je pomagal do polfinala lige. Letos poleti je nastopal tudi v poletni ligi NBA, kjer je nosil dres Denver Nuggets. "Kanacević je igralec, ki lahko igra na obeh centrskih položajih. Nima še veliko izkušenj z igranjem v Evropi, a verjamemo, da se bo hitro prilagodil. Sestavljamo mlado, borbeno in svežo ekipo. Zanj smo pridobili dobra priporočila in vem, da prihaja izjemno motiviran. Na centrskih položajih računamo še na mladega Vasilije Vučetića, Dina Murića, Blaža Mahkovica in Alena Omića," je o novi okrepitvi povedal trener Uniona Olimpije Aleš Pipan.

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

adadaa
14. 08. 2014 03.40
+0
Pri Olimpiji spet stare jogo zgodbe. Olimpija je bil vedno kaotičen klub, ki septembra niso vedel kdo bo čez dva meseca igral in so vedno pobirali odpadke po celi jugi. Urejen klub ima dolgoletne pogodbene odnose, urejene finance in ne iskanje igralcev na boljšjaku konec avgusta meseca. Zato je LA Clipers vreden dve milijardi dolarjev, Olimpija pa niti 2 milijona dolarjev ne, saj je popolnoma jasno.Vse pa začne in konča pri glavi kluba, ker je ta nesposobna je klub zgolj nepomemben klub, ki še v Sloveniji nič ne pomeni, saj ga Krka sesuva že 5 let z levo roko.
Zverina56
14. 08. 2014 18.45
+6
uuuu Krka sesuva Olimpijo že 5 let z levo roko :D kje je bla pa pred tem? kok majo kej lovorik v svoji vitrini? kolkrat so kej nastopil v Evroligi in kakšen je njihov najboljši rezultat iz tega elitnega tekmovanja? aja sej res...Krka je en navadn vaški klub kater se razgreje samo proti Olimpiji, tako kot smo to gledali v hokeju ko so Jesenice nenormalno dobr igral samo prot zeleni barvi prot ostalim klubom so pa kasiral po 4-5-6 golov :D isto ti je v košarki....ok lansko leto v ABA ligi so celo opa CELO končal pred Olimpijo :D jaka muda ane :D mislm sej lohk se hvalte kako ste boljši od Olimpije pa da imate že 5 zaporednih naslovov državnega prvaka sam kar se teh naslovov in lovorik tiče je Krka še zmerm drugorazredni košarkaški klub v Sloveniji, pa lahko osvojijo še 10 zaporednih naslovov državnega prvaka pa so še zmerm 20 naslovov za Olimpijo :D pač sprjaznte se cvajzlarji da niste boga za kohones prjel s temi 5 zaporednimi naslovi državnega prvaka :D
Zverina56
14. 08. 2014 18.48
+4
pa tud če Olimpija propade (bog ne daj da bi se kdaj to zgodl) ampak če bi slučajno kdaj do tega pršl bi Krka še zmerm rabla vsaj 20 let da bi se nekak izenačla z Olimpijo kar se vseh naslovov tiče :D no recmo da bi blo tko :D še zmerm bi mogl 2x osvojit ABA ligo pa par superpokalov in še veeeeeliko naslovov državnega prvaka hah :D good luck with that :D
ladovan
13. 08. 2014 18.41
+8
Ki je tista olimpija ko je v nabitem tivoliju v zadnjih sekundah premagovala evropske velikane.
ecnarf
13. 08. 2014 15.40
-10
Športniki ki nastopajo za SLO so večinoma drugorazrediki ki doma nimajo kje igrati,pri nas so pa zvezde.
rambek
13. 08. 2014 15.04
+4
Kaj pa krubaly?
Redbull23
14. 08. 2014 06.41
+2