Košarka

Nova poraza za vodilni moštvi vzhoda Boston in Milwaukee

Atlanta, 29. 03. 2024 08.01 | Posodobljeno pred 29 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
STA, A.V.
Komentarji
0

Trenutno najboljša ekipa košarkarske lige NBA Boston izgublja in to spet proti Atlanti. Tokrat so Kelti na gostovanju po podaljšku izgubili s 122:123. Poraz je morala priznati tudi druga ekipa vzhodne konference. Milwaukee Bucks so s 100:107 izgubili na gostovanju pri New Orleans Pelicans.

Košarkarji Atlanta Hawks so znova poskrbeli za presenečenje in premagali ta čas daleč najboljše moštvo lige Boston Celtics. 10. ekipa vzhodne konference je ponovila uspeh izpred treh dni in dosegla četrto zaporedno zmago.

Pri domačih je blestel Dejounte Murray, ki je vseh 11 točk Atlante dosegel v podaljšku, odločilni met je zadel v zadnji sekundi in s skupno 44 točkami dosegel osebni rekord kariere. Bogdan Bogdanović je k zmagi dodal 24 točk, De'Andre Hunter pa 21 točk in 13 skokov. Prvi strelec Bostona je bil Jayson Tatum, ki je zbral 31 točk.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na drugi tekmi večera so Milwaukee Bucks z Giannisom Antetokounmpom kljub njegovim 35 točkam in 14 skokom izgubili v gosteh v New Orleansu. Prvi mož gostiteljev Zion Williamson je zbral 28 točk, vključno s šestimi prostimi meti v zadnjih treh minutah tekme. CJ McCollum je za New Orleans dodal 25 točk, Jonas Valančiunas pa 17 točk in 10 skokov, s čimer je dosegel 32. dvojni dvojček v sezoni, a šele prvega po 11 tekmah.

Trey Murphy III. je za pelikane, ki so zmagali kljub temu, da so zadeli le osem od 32 poskusov za tri točke in iz igre metali le 39,6-odstotno. "Trud, samo zato smo danes zmagali," je dejal Murphy in dodal: "Moj oče je bil med gledalci in je imel precej jezen izraz na obrazu, zato sem ga poskušal še malo osrečiti."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pelikani so na zahodu peti, mesto pred Dallas Mavericks Luke Dončića na šestem mestu.

Liga NBA, izida:
Atlanta Hawks - Boston Celtics          123:122 (podaljšek)
New Orleans Pelicans - Milwaukee Bucks  107:100

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.