VIDEO: Partizan v Novem mestu upravičil vlogo favorita

Košarkarji beograjskega Partizana so v 15. krogu regionalne lige ABA s 66:58 premagali novomeško Krko. Varovanci Aleksandra Sekulića so imeli nekaj možnosti za presenečenje, a v ključnih trenutkih obračuna niso bili najbolj zbrani.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Košarkarji beograjskega Partizana so v Novo mesto pripotovali z enim samim ciljem, in sicer osvojiti novi toči v borbi za preboj na zaključni turnir najboljše četverice v regionalni konkurenci lige ABA. To so pokazali že v uvodnih trenutkih dvoboja, ko so povedli s 15:4, ob koncu prve četrtine pa je prednost črno-belih znašala deset točk (18:8). Varovanci Aleksandra Sekulića so se po visokem zaostanku zbrali in odigrali tako kot najbolje znajo, na krilih razpoloženega Jake Klobučarja pa so ob polčasu zaostajali le še za točko (28:29).

Jaka Klobučar in Jaka Blažič

Jaka Klobučar (Foto: Damjan Žibert)

Beograjskemu košarkarskemu velikanu v drugem delu dvoboja nikakor ni uspelo razviti igre z začetka dvoboja, kar so domači, ki jih je spodbujalo približno 1000 gledalcev, s pridom izkoriščali. Še naprej so po zaslugi Klobučarja in Jakova Vladovića držali priključek s tekmecem, pred sklepnim delom dvoboja pa so imeli celo točko naskoka (41:40). V razburljivem obračunu – nekajkrat je prišlo tudi do prerivanja med člani Krke in Partizana – pa je ob izteku igralnega časa prišla do izraza kakovost gostov.

Pri vodstvu s 56:55 za srbskega predstavnika v regionalni konkurenci so imeli krkaši napad za vodstvo, a ga zapravili, nezbranost v napadu pa se je nadaljevala tudi v zadnjih minutah dvoboja in tekmec je dvorano Leona Štuklja zapustil z novima točkama (66:58).

Izid:

Krka – Partizan 58:66 (9:18, 28:29, 41:40)
Klobučar 20; Gordon in Milosavljević 13

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev