Košarka

Pipan: Pozitivno predvsem dejstvo, da se nismo predali!

Beograd, 12. 10. 2014 05.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Trener košarkarjev ljubljanske Union Olimpije Aleš Pipan je zadovoljen s pristopom, ki so ga njegovi izbranci pokazali na dvoboju lige ABA v Beogradu. Proti Crveni zvezdi so namreč, kljub visokem zaostanku, do konca igrali na vso moč.

Aleš Pipan
Aleš Pipan FOTO: Damjan Žibert

Košarkarji ljubljanske Union Olimpije so na gostovanju pri beograjski Crveni zvezdi doživeli prvi letošnji poraz v konkurenci lige ABA. Četa Aleša Pipana je izgubila s 73:65, čeprav se je zmajem po tretji četrtini obetala prava mala katastrofa. "Odigrali smo najboljše, kolikor v tem trenutku lahko. Na drugi strani so gostitelji čakali na vsako našo napako in jo tudi izkoristili. Dovolj je bilo vsega pet naših slabih minut, da povedejo za 20 točk. Pozitivno je to, da se nismo predali in da smo odigrali povsem korektno," je po porazu razmišljal Celjan na klopi slovenskih podprvakov Pipan.

Ljubljanski košarkarji so letošnjo sezono v regionalni ligi začeli z zmago nad prvakom Cibono, v drugem krogu pa so premagali zagrebško Cedevito.

SORODNI ČLANKI

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Začni Živeti
12. 10. 2014 11.05
+0
Odlična košarka! Škoda ker jim ni šel met za 3pike, ker drgač bi jih pojedl! Pipan je res antipačen, ampak za mene je dobr prpravu igralce! Ni tko napačen kot ga obsojate! Upam da zberejo dnar za Begića k brez njega bo res težko Omič vse sam naredu pod košem! BRAVO OLIMPIJA!
mito67
12. 10. 2014 10.32
+10
Dobr so igral. Zvezda ma pač boljšo ekipo, nimaš kej. Kaj bi blo pa brez Begiča, pa raj namo....;)