VIDEO: Po visokem porazu z Minnesoto Clevelandu boleča zaušnica še v Torontu

Aktualni podprvaki severnoameriške poklicne košarkarske lige NBA Cleveland Cavaliers so še drugič zapored v nekaj dneh visoko izgubili. Po nepričakovano visokem porazu z Minnesoto so LeBron James in druščina morali priznati premoč še moštvu Toronta, ki je bilo boljše s kar 34 točkami razlike (133:99). Boston je v gosteh ugnal Philadephio.

Košarkarjem Clevelanda se dogaja nekaj, kar niso pričakovali. Zadnja dva visoka poraza sta pravšnje opozorilo, da se od odličnih predstav v minulih sezonah ne da živeti.

Po visokem porazu z Minnesoto so Cavaliersi v noči na petek na gostovanju v Torontu doživeli novo, bolečo zaušnico. Raptorsi so namreč LeBrona Jamesa in druščino ugnali z visokih 133:99, pri čemer velja izpostaviti kar 18 zadetih trojk domačega moštva. Od tega jih je kar šest zadel izjemno razpoloženi Fred VanVleet.

Cleveland Cavaliers

Košarkarji Clevelanda preživljajo krizne trenutke. (Foto: AP)

Edina svetla točka gostov je bil, kot nič kolikokrat doslej, prvi zvezdnik LeBron James s 26 točkami.

Od preostalih tekem minulega večera lahko izpostavimo nekoliko presenetljivo zmago Los Angeles Lakers nad San Antonio Spurs s 93:81, medtem ko je mestni rival 'jezernikov' Los Angeles Clippers v gosteh s 121:115 ugnal Sacramento Kings. Celticsi pa so brez večjih težav prišli do nove zmage na gostovanju pri Philadephii s 114:103.

Liga NBA, izidi: 
Philadelphia 76'ers - Boston Celtics 103:114 
Toronto Raptors - Cleveland Cavaliers 133:99 
Sacramento Kings - Los Angeles Clippers 115:121 
Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs 93:81

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev