Liga prvakov

Pochettino ogrel ozračje: s seatom gremo po zmago nad Hamiltonom v mercedesu

Madrid, 31. 05. 2019 11.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Veliki finale Lige prvakov med Tottenhamom in Liverpoolom si boste lahko ogledali na POP TV in VOYO. V Madridu je tudi naša ekipa, ki budno spremlja dogajanje v španski prestolnici. Vse in še več boste o finalu lahko izvedeli na najbolj brani spletni strani v Sloveniji – 24ur.com.

TEKMA

Za zanimivo dogajanje pred finalom, ki ga budno spremlja naša ekipa v Madridu, je poskrbel kar trener Tottenhama, ki v finalu velja za "underdoga" (stavnice za zmago spursov ponujajo kvoto cca 4.40, za zmago redsov pa 1.90). Maurico Pochettino je v intervjuju za Cadeno Ser je dejal, da niti Liverpool niti Tottenham (oba finalista Lige prvakov) nista najboljši angleški ekipi. "Če me vprašate, katera je najboljša angleška ekipa, je to Manchester City, brez kakršnega koli dvoma," je povedal argentinski trener na klopi Tottenhama.

PREBERITE ŠE: Naš komentator Tomaž Lukač Kloppu privošči, da prekine urok večnega poraženca

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

PREBERITE ŠE: 'Od ne preveč privlačnega vaškega dekleta do supermodela'

PREBERITE ŠE: Wanda Metropolitano – objekt prihodnosti

Argentinec je dejal, da v taboru Tottenhama še ocenjujejo, ali bo lahko Kane zaigral že od začetka tekme ali ne, nato pa je potegnil zanimivo primerjavo z avtomobilističnim tekmovanjem. "Smo pogumni in zmagovalno nastrojeni, s seatom gremo po zmago nad Hamiltonom z mercedesom," je vzdušje ekipe dober dan pred finalom Lige prvakov opisal Argentinec.

TEKMA

 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kollerik
31. 05. 2019 15.04
+4
Mislim, da bo tekma potekala po far play pravilih, ne kot lansko leto ko vsi vemo, na kakšen umazan način je prišel Real preko namerne poškodbe Salaha in preko trupla Lpoola do pokala....
Kollerik
31. 05. 2019 20.30
+0
...ne morš verjet, da se še vedno ni nalimal oni realov forumski odvetnik krips pod tole izjavo...šokanto, res....
grozjak
31. 05. 2019 14.39
-1
saj pravim, da nobena od teh ekip ni ferrari.......kot npr Barca......
ehjaehja
31. 05. 2019 14.41
-4
Ferrari ne bi nikoli vodil za tri kroge in se tolkel po prsih in na koncu zgubil za štiri kroge😂😂😂
Maximus
31. 05. 2019 11.55
+15
No no no to so pa čiste buče. S Kaneom ki je bil naj strelec zadnjih let v Pl ko pa ni bil je bil pa tik pod vrhom, z Alijem, Eriksenom, Roseom, Lorrisom, Trippierjem, mi bo pa bolj težko Seata prodajal. Liverpool pa poimensko tudi ni noben Hamiltonov mercedes. Tale pochetino je tud z vsemi žavbami namazan in tehnično taktično preiskuša in pritiska Liverpoolove igralce.
ehjaehja
31. 05. 2019 14.42
+5