Košarka

Prva okrepitev za novega trenerja Martića: Petrol Olimpija pripeljala mladega Ukrajinca

Ljubljana, 14. 01. 2018 10.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Novi trener Petrol Olimpije Zoran Martić se bo po pisanju tujih medijev v naslednje boje na klopi zmajev podal z zanimivo okrepitvijo, saj naj bi zeleno-beli sklenili dogovor za prestop 18-letnega Ukrajinca Issufa Sanona.

Košarkarji Petrol Olimpije so v Baru z enajstim porazom na lestvici lige ABA zdrsnili na enajsto oziroma predzadnje mesto, rešitev iz rezultatske krize pa bodo iskali tudi z Ukrajincem Issufom Sanonom, 18-letnim in 190 cm visokim branilcem, ki je po pisanju tujih medijev postal njihova nova okrepitev.

Sanon (levo) v akciji kot član mlade ukrajinske reprezentance.
Sanon (levo) v akciji kot član mlade ukrajinske reprezentance. FOTO: Fiba

Mladi reprezentant Ukrajine, za katero je na lanskem evropskem prvenstvu divizije A za mladince v povprečno 33 minutah dosegal 19,3 točke, 6,1 skoka, 3,4 pridobljene žoge in 2,7 podaje na tekmo, je sezono začel pri Dnipru. V prvi ukrajinski ligi je odigral 13 tekem in povprečno v devetih minutah beležil 2,4 točke in 1,2 podaje.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

a.kralj1994
14. 01. 2018 16.32
+0
Zdej, če je ta Ukrajinc (18 let star) tolko dober, kot Dončić, potem je okrepitev, če pa ne, je pa še en človek prišel v klub (Martić, Lisac...), ki bo mastno pobiral procente od pripeljanih igralcev...in karavana gre dalje...Olimpija pa bo še vedno v podnu podnev...katastrofa...res...tak poden od košarke, kot ga imamo pa sedaj v Sloveniji pa še ne...