Košarka

Saša Zagorac zaradi poškodbe zapustil priprave

Ljubljana, 20. 07. 2015 20.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenska košarkarska reprezentanca je že začela s pripravami na evropsko prvenstvo, ki bo na sporedu septembra. Zaradi poškodbe kolena je trenutno reprezentančno bazo zapustil Saša Zagorac in čaka ga tritedenski premor.

Kapetan slovenske košarkarske B-reprezentance Saša Zagorac zaradi poškodbe kolena zapušča priprave državne izbrane vrste in kot kaže ga čaka operacija, po kateri bo predvidoma odsoten dva do tri tedne. 31-letni košarkar, ki je v minuli sezoni igral za Zlatorog, si je na drugem treningu reprezentance poškodoval desno koleno. Zagorac se bo, v kolikor bo njegovo zdravstveno stanje to dovoljevalo, znova priključil reprezentanci, so sporočili iz Košarkarske zveze Slovenije (KZS).

Saša Zagorac je dejal: "Na drugem treningu z A-reprezentanco sem si poškodoval koleno in bom moral, žal, zaradi tega izpustiti del priprav. Upam, da bo rehabilitacija potekala hitro ter uspešno in, da se bom lahko reprezentanci spet čim prej priključil, saj si zelo želim zaigrati na EuroBasketu 2015. Vsem v štabu se zahvaljujem za razumevanje in podporo, ki so mi jo dali v zadnjih dveh dneh."

Selektor reprezentance Jure Zdovc
Selektor reprezentance Jure Zdovc FOTO: Miro Majcen


 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

POVEMRESNICO
20. 07. 2015 21.25
+4
Mislim, te poškodbe pa res več niso normalne. A bo lahko Jure kdaj igral z igralci, ki jih sam izbere? Ne pa selekcija poškodb. Pa že vidim kako bodo spet pljuvali po njem, če ne bo rezultatov. In ON ZA POŠKODBE NI KRIV.