Košarka

Se bo James vrnil v Miami? Heat okrepila McRoberts in Granger

Miami, 08. 07. 2014 16.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Potem, ko so pogodbe z moštvom košarkarske lige NBA Miami Heat prekinili LeBron James, Dwyane Wade in Chris Bosh, predsednik kluba Pat Riley krepi ekipo. V želji, da bi se 'velika trojica' vrnila na Florido, je Riley pripeljal Josha McRobertsa in Dannyja Grangerja.

LeBron James
LeBron James FOTO: Reuters

Aktualni podprvaki najmočnejše košarkarske lige na svetu počasi gradijo igralski kader za prihodnjo sezono. Miami Heat sta namreč okrepila Josh McRoberts in Danny Granger. Oba košarkarja sta bila prosta igralca. McRoberts je visok 208 centimetrov in se najbolje znajde na položaju krilnega centra, lahko pa zaigra tudi na položaju 'petice'. V minuli sezoni je nastopal za Charlotte Bobcats in je na tekmo dosegal dobrih osem točk ter nekaj manj kot pet skokov. Nekoliko bolj znano ime je Granger. Krilni košarkar, ki je večino svoje kariere preživel v Indiani, za katero je igral zadnjih devet sezon. Konec minule sezone ga je Indiana poslala v Philadelphio, ki pa je odkupila njegovo pogodbo. Kot prost igralec se je preselil v Los Angeles Clippers, za katere je na 12 tekmah dosegal povprečno po osem točk. Gragerja so sicer v minulih sezonah pestile številne poškodbe.

Predsednik Miamija Pat Riley upa, da bo z omenjenima igralcema prepričal LeBrona Jamesa, Dwyanea Wadea in Chrisa Bosha, da podpišejo nove pogodbe z aktualnimi podprvaki. 'Velika trojica' je po koncu sezone prekinila pogodbe z Miamijem, vse oči pa so zdaj uprte v Jamesa. Sprva so sicer ameriški mediji poročali, da bo štirikratni najkoristnejši igralec lige zagotovo podpisal novo pogodbo in je prekinitev sodelovanja zgolj taktični manever, Yahoo Sports pa zdaj piše o vse bolj mogočem povratku v Cleveland. Vodstvo omenjenega moštva se je že sestalo z Jamesovim agentom Richem Paulom, kljub temu pa naj bi bil v najboljšem položaju še zmeraj Miami.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

eqjwrhwirh
09. 07. 2014 00.47
-5
Naj pride k Lakersom😄
nastjamarko
08. 07. 2014 20.51
+10
da te popravim velika trojica so jordan pipen in rodman potem pa dolgo nic sele na to so duncan ginobili in parker
4Fabregas4
08. 07. 2014 16.54
-6
Kar zastopim Miami! Se mi prav smilijo! No saj jaz bi tudi bil žalosten če bi naredil ekipo iz samih zvezdnikov kateri bi pa potem z lahkoto zgubili proti San Antoniu! ... LeBron&Wade in Bosh nikoli niso bili velika trojica! Velika trojica so Duncan,Ginobili in Parker!
petervodeb
08. 07. 2014 18.38
+9
domen122
08. 07. 2014 18.41
+14
Vsaka ekipa ma svojo veliko trojico na žalost bo san antonijeva trojica čez leto al dve čist drugačna ginobili in TD nista več rosno mlada
4Fabregas4
08. 07. 2014 19.11
-5
kaj ti pomaga 4x igrat v finalu če te pa vsak nevtralen navijač prezira? LeBron je stroj ampak nikoli si nebo naredo taksne kariero kot si jo je MJ! Tudi KG&PP in RA so bili! Ampak obe ekipi imata skupno točko! Obe trojici sta nastale zaradi lovorik! Miami je najmočnejsa ekipa ampak nikoli nebo spoštovana! Se vidi kaksne navijače imajo! Ko zgubivlajo gredo kar iz dvorane! Navajeni so zmagovati tako igralci kot navijači ko pa bo ta kakovost zginala pa bodo spet na istem! Igralcem ta klub nič ne pomeni.Sem so prisli samo po lovorike in denar! Če je LeBron zapustil domači Clevlend bo brez skrbi tudi Miami, kot tudi na novo dobljeni navijači!
klokcar
08. 07. 2014 19.35
+11
Res teško je izgubiti če ti 3/4 ekipe ni na nivoju z eni izjemo LeBron...