Košarka

Slovenija z Dončićem po španski skalp v (razprodanih) Stožicah?

Ljubljana, 08. 06. 2018 12.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ob koncu junija in na prvi julijski dan bo slovenska košarkarska izbrana vrsta v upajmo razprodanih Stožicah v okviru tretjega kvalifikacijskega okna za nastop na svetovnem prvenstvu leta 2019 na Kitajskem gostila reprezentanci Črne gore in Španije. Sleherni slovenski navijač si v nacionalnem dresu želi videti tudi bodočo NBA-zvezdo Luko Dončića, ki iz Madrida sporoča: "Želim si igrati na obeh tekmah."

To bi bila nedvomno velika okrepitev za aktualnega evropskega prvaka, ki si je z nepričakovanim porazom v Belorusiji pred dobrimi tremi meseci otežil pot do končnega cilja – uvrstitve na svetovno prvenstvo prihodnje leto na Kitajskem. 

Kljub omenjenemu spodrsljaju pa varovanci selektorja Rada Trifunovića pred poletnima domačima kvalifikacijskima preizkušnjama proti Španiji (28. 6.) in Črni gori (1. 7.) še vedno držijo vse niti v svojih rokah. Do želenega polnega izkupička bi slovenska reprezentanca lahko prišla tudi z izdatno pomočjo najboljšega mladega evropskega igralca Luke Dončića, ki je v kratkem videu na priljubljenem družbenem omrežju Twitter jasno in glasno poudaril, da si želi zaigrati na obeh prihajajočih kvalifikacijskih tekmah.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Čez tri tedne nas čakata obračuna proti Španiji in Črni gori. Želel bi si znova nadeti slovenski dres, če bo to le možno. Upam, da bodo Stožice nabito polne in da bo vzdušje podobno kot na evropskem prvenstvu v Turčiji," je slovenskim navijačem žarek upanja za morebitni vnovični nastop v nacionalnem dresu ponudil izjemni 19-letni Ljubljančan.

Dvoboja s Španijo in tri dni pozneje še s Črno goro bomo neposredno prenašali na Kanalu A!  

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

lesto18aM
16. 06. 2018 14.18
To je ta prava beseda slovenskega dragulja, želim mu pa ogromno uspeha!
Deko
08. 06. 2018 15.13
+4
Take rabmo.. fnte bi igral, legenda, ni pa sigurn če bo lahko. Tonči bi pa lohk res pršu pa naredu tisto kar je manjkalo v kvalifikacijskih tekmah. Morm reč da se na položaju organizatorja igre MORA nek popravit ker nazadnje ni bilo podobno niti črki S od naše Slovenije iz EB17. Res da ni blo gogija ma tolk zaletave igre nisem opazil niti v 2. košarkarski ligi slovenije.. GREMO NAŠI!
pluty
08. 06. 2018 14.04
+10
Kaj pa Tonček?