Košarka

Stephen Curry: Rekordnih 74 zmag v rednem delu ni naš cilj za prihodnjo sezono

Hongkong, 06. 09. 2016 18.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

"74 zmag ni naš cilj. Če se bo zgodilo, se bo zgodilo. Celotna naša energija bo vložena v to, da se dobro pripravimo za osvojitev naslova," je v sklopu azijske turneje proizvajalca športne opreme v Hongkongu povedal zvezdnik lige NBA Stephen Curry.

Curry razmišlja le o novem naslovu prvakov. Golden State je naslov osvojil leta 2015.
Curry razmišlja le o novem naslovu prvakov. Golden State je naslov osvojil leta 2015. FOTO: AP

Član Golden Statea Stephen Curry je na obisku po Aziji spregovoril tudi o ciljih za prihodnjo sezono. Ti so seveda visoki, potem ko so Bojevniki, aktualni podprvaki lige NBA, v svojo ekipo dodali odličnega Kevina Duranta, ki je z reprezentanco ZDA na letošnjih olimpijskih igrah osvojil zlato medaljo. "Mislim, da smo ekipi priključili nekaj super oseb, ki se bodo hitro poistovetile z našo identiteto in se vključile v ekipo. Pred nami je zgolj en cilj – osvojiti naslov prvakov, ne glede na to, kaj bo za to treba storiti. Prepričan sem, da bomo to uspeli ugotoviti," je še dodal Curry.

MVP rednega dela pretekle sezone pravi, da bi bilo razmišljati o absolutnem rekordu 74 zmag v rednem delu slabo za osredotočenost ekipe. "Seveda si želimo imeti dobro sezono, ne želimo si spodrsljajev, toda vstopati v sezono s ciljem po 74 zmagah ni dobro. Cilj mora biti osvojiti naslov prvakov," je zaključil Curry, ki ga krasi izvrsten met za tri točke.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.