Košarka

Union Olimpija z nespremenjenim strokovnim štabom

Ljubljana, 06. 08. 2014 12.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Košarkarji Uniona Olimpije v ponedeljek v dvorani Stožice začenjajo priprave na novo sezono 23014/15. V klubu so potrdili, da strokovni štab ostaja nespremenjen. Kot v lanski sezoni, bodo glavnemu trenerju Alešu Pipanu asistirali pomočniki Andrej Žakelj, Luka Bassin in Saša Ogrizović.

Aleš Pipan
Aleš Pipan FOTO: Damjan Žibert

Vlogo glavnega fizioterapevta ekipe prevzema reprezentančni Gregor Zdolšek, v pomoč pa mu bosta bosta Izidor Mlačnik in Primož Kolarič, ki bosta ob delu s člansko ekipo delovala tudi v mladinskih kategorijah Uniona Olimpije. Zdravnik ekipe ostaja Oskar Zupanc.

Strokovni štab Uniona Olimpije za sezono 2014/2015:

Glavni trener: Aleš Pipan
Pomočnik trenerja: Andrej Žakelj
Pomočnik trenerja: Luka Bassin
Kondicijski trener: Saša Ogrizović
Fizioterapevt: Gregor Zdolšek
Fizioterapevt, pomočnik: Izidor Mlačnik
Fizioterapevt, pomočnik: Primož Kolarič
Zdravnik: dr. Oskar Zupanc

Vodstvo EuroCupa ugodilo pritožbi


Vodstvo mednarodnega tekmovanja EuroCup je ljubljanski klub v teh dneh obvestilo, da je ugodilo pritožbi Uniona Olimpije na določeno kazen za incident, ki se je pripetil na tekmi z Budivelnikom v sezoni 2013/2014. Argumente Uniona Olimpije so prepoznali kot utemeljene in klubu zmanjšali kazen prepovedi nastopanja pred publiko s treh na eno tekmo.

Klub bo ob tem vendarle moral poravnati finančno kazen v višini 30.000 EUR, vrata Stožic pa bodo za gledalce zaprta ob prvi domači tekmi EuroCupa v prihajajoči sezoni 2014/2015. Razpored tekem v EuroCupu bo znan po septembrskem žrebu tekmovanja.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Dejkoo
15. 08. 2014 13.04
uuu vidim da bo spet uspeh, glede nato da vidim kdo je glavni trener :D
devede
07. 08. 2014 08.20
+2
Saj je "strokovni kader"stevilcnejsi od igralskega.Izgleda,da je klub se zmeraj raj za kruhoborce.