Košarka

VIDEO: Katanec in Zdovc na klopi legend

Ljubljana, 03. 12. 2014 13.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
T.Š./N.P./STA
Komentarji
4

Dan slovenske košarke ali tako imenovana tekma All Stars je že sama po sebi velik dogodek, letos pa bo Košarkarska zveza Slovenije poskrbela, da bo 28. december v Stožicah nepozaben. Na parketu se bosta namreč med drugimi pomerili mešani ekipi košarkarskih in nogometnih legend.

Poleg standardnih tekem bo na sporedu tekma legend, ki jih bosta vodila selektorja reprezentanc Srečko Katanec in Jure Zdovc. Med košarkarji so prijavljeni Primož Brezec, Jaka Daneu, Slavko Duščak, Dušan Hauptman, Roman Horvat, Walter Jeklin, Ivica Jurković, Slavko Kotnik, Mario Kraljević, Marko Milič, Rašo Nesterović, Matjaž Smodiš in Rado Trifunović, na drugi strani pa so Mile Ačimović, Aleš Čeh, Sabastijan Cimerotić, Mladen Dabanović, Marinko Galič, Amir Karić, Ilija Kitić, Igor Lazić, Milan Osterc, Miran Pavlin, Ermin Raković, Mladen Rudonja, Marko Simeunovič in Sašo Udovič. Zaradi družinskega dopusta v ZDA bo manjkal Zlatko Zahović.

Na predstavitvi dogodka sta tako Marko Milič kot Sašo Udovič pozdravila zamisel košarkarske zveze. "Sem govoril z nekaterimi bivšimi soigralci in vsi se že veselijo tekme. Zagotovo bo zanimivo in zabavno. Gre za hvalevredno potezo košarkarske zveze, ki se ji bomo nogometaši zagotovo oddolžili z nečim podobnim. Vsekakor je to dokaz več, da šport združuje," je dejal Udovič. Spektakla se bodo seveda z veseljem udeležili tudi košarkarji. Njihov predstavnik  Milič jih poziva k zavzeti predstavi, saj, kot pravi, nikoli ne veš, kaj ti bo pripravil tekmec. "Bo zanimivo, pričakujem pa tudi precej gledalcev, saj gre verjetno za najbolj priljubljeni reprezentanci v Sloveniji, ki sta navijačem v preteklosti ponudili veliko nepozabnih trenutkov," pravi Milič.

Glasovanje prek interneta bo tako letos dvojno. Športni navdušenci bodo lahko izbirali po enega košarkarskega in enega nogometnega kapetana, ki bosta nato izbrala ekipi po sistemu košarkar-nogometaš-košarkar. Drugo glasovanje bo potekalo za najljubši peterki lige Telemach ter dva trenerja.

Marko Milič, Sašo Udovič in Rašo Nesterović.
Marko Milič, Sašo Udovič in Rašo Nesterović. FOTO: KZS


 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Začni Živeti
04. 12. 2014 07.36
+1
Se vidmo 28.12. v Stožcah! To je treba it pogledat :)
fant33
03. 12. 2014 18.16
+0
sam tale udovič je res en folirant.
macek_garfield
03. 12. 2014 16.37
-4
... kar nekaj ...
pridnaov?ka
03. 12. 2014 15.37
-5
..dva bleferja...