VIDEO: V Miamiju od Dragića po sijajnem EP ogromno pričakujejo

Neverjetno poletje Gorana Dragića je še dodatna potrditev, da je bil podpis petletne pogodbe z njim zadetek v polno. S temi besedami je svoje navdušenje nad slovenskim zvezdnikom izrazil predsednik ekipe Miami Heat Pat Riley. In razumljivo zdaj od kapetana evropskih prvakov v novi NBA sezoni pričakuje nove podvige.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Goran Dragić, Pat Riley

Goran Dragić in Pat Riley (Foto: AP)

Goran Dragić se je, takrat še v družbi brata Zorana, v Miami preselil po odlični sezoni v dresu Phoenixa pred dvema letoma in pol. S povprečjem dobrih 20 točk, skoraj štirih skokov in šestih podaj je bil v zadnji sezoni najboljši strelec in podajalec Miamija. V Turčiji je na parketu pustil srce, zato bo na začetku priprav nekoliko manj obremenjen od soigralcev. Kako visoko delnice Gorana Dragića kotirajo v Miamiju, pa veliko pove tudi dejstvo, da so vse glasnejše govorice, da bo v novi sezoni prevzel vlogo kapetana, kar je za Evropejca v ligi NBA izjemna čast.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
Vojko Rudolf 23.09.2017 13:22:32
ti bil lahko bil častni član ljubljane..ZASLUŽIL ASI JE TO BREZ CMERARJA IN ZOKIJA ( ŽUPANOVODJA)
Več komentarjev