VIDEO: Poziv Saša Dončića vladi: Naredite nekaj za naše košarkarje, organizirajte 'čarterje' za Carigrad

Naš strokovni komentator s košarkarskega EP Saša Dončić je ves čas turnirja verjel in tudi napovedoval, da bo slovenska reprezentanca prišla do boja za medalje. Zdaj je tu, pred durmi zgodovinskega uspeha. Na pomoč na polfinalni tekmi proti favoriziranim Špancem je Saša Dončić pozval slovensko vlado ...

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Luka in Saša Dončić

Luka (levo) in Saša (desno) Dončić (Foto: 24ur.com)

"Mislim, da si ti fantje zaslužijo nekaj prav posebnega. Vlada republike Slovenije, Adria Airways, slovenska podjetja ... Organizirajte in častite deset, morda tudi petnajst čarterskih poletov. Napolnite to dvorano v Carigradu v četrtek, ker bomo v polfinalu dobili še eno tekmo. Boljši smo od Španije, prepričan sem o zmagi nad Španijo in nedeljskem finalu. Zato je prav, da damo tem fantom podporo, kakršno si zaslužijo," je naš strokovni komentator Saša Dončić pozval vodilne v državi, da naredijo nekaj posebnega za naše košarkarske junake, ki tako blestijo na EP in so nanizali že sedem zaporednih zmag.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 180
 
zapiramvamusta 14.09.2017 08:18:38
MISLIM DA JE ZADNJI ČAS DA MALO RAZMIŠLJAMO Z TREZNO GLAVO DOVOLJ EVFORIJE!
PAMETNO IGRAT KOT DA JE ZADNJA TEKMA IN BOMO PRIŠLI DALEČ MALO SE VENDARLE MORAMO UMIRIT IN RAZMIŠLJAT TAKTIČNO TO SI VENDARLE ŠPANCI ČE SE NE BOMO NOSILI VISOKO JIH LAHKO PRESENETIMO!!
Več komentarjev