VIDEO: Filipovski: To je bila tekma za infarkt!

Košarkarji Uniona Olimpije so v ligi ABA po sila dramatičnem razpletu in treh podaljških premagali Budučnost iz Podgorice (95:92). Trener zmajev Sašo Filipovski je bil zadovoljen z borbenostjo in razpletom, spregovoril pa je tudi o morebitnem odhodu prvega centra Baynesa.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Zmaji so na tekmi, polni preobratov, le zadržali mirne živce in se veselili pomembne zmage, ki jih je znova popeljala v zgornji del lestvice. Varovanci trenerja Saša Filipovskega imajo zdaj pozitivno razmerje zmag in porazov (7-6). Pred kamero sta po tekmi stopila branilec Klemen Prepelič in trener Sašo Filipovski, ki je nekaj besed spregovoril tudi o morebitnem odhodu prvega centra moštva Arona Baynesa. Avstralec naj bi imel ponudbe iz nekaterih evroligaških klubov, tudi Maccabija in klub bo imel težko nalogo zadržati enega nosilcev igre in zagotovo najboljših posameznikov v moštvu Uniona Olimpije v letošnji sezoni.

NAJBOLJŠIH 12
Španija
Srbija 70
Latvija 75
Belgija
Italija 49
Madžarska 48
Turčija
Rusija 58
Grčija 62
Francija
Ukrajina 68
Slovaška 82
ČETRTFINALE
Španija 67
Latvija 47
Belgija 79
Italija 66
Turčija 55
Grčija 84
Francija 67
Slovaška 40
POLFINALE
Španija 68
Belgija 52
Grčija 55
Francija 77
FINALE
Španija 71
Francija 55
3 MESTO
Belgija 78
Grčija 45

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
maske-so-padle 18.12.2012 21:08:15
In zdej bodo spet vse prodal, pol bomo pa mi pokrival dolgove, pa poslušal zgodbice o večletni strategiji in načrtih in o delu z mladimi. Pa ker kekec pr tej olimpiji podpisuje pogodbe men ni jasn. Šalabajzerji.
Več komentarjev