Košarka

VIDEO: Filipovski: To je bila tekma za infarkt!

Ljubljana, 18. 12. 2012 09.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
T.Š./E.K.
Komentarji
7

Košarkarji Uniona Olimpije so v ligi ABA po sila dramatičnem razpletu in treh podaljških premagali Budučnost iz Podgorice (95:92). Trener zmajev Sašo Filipovski je bil zadovoljen z borbenostjo in razpletom, spregovoril pa je tudi o morebitnem odhodu prvega centra Baynesa.

Zmaji so na tekmi, polni preobratov, le zadržali mirne živce in se veselili pomembne zmage, ki jih je znova popeljala v zgornji del lestvice. Varovanci trenerja Saša Filipovskega imajo zdaj pozitivno razmerje zmag in porazov (7-6). Pred kamero sta po tekmi stopila branilec Klemen Prepelič in trener Sašo Filipovski, ki je nekaj besed spregovoril tudi o morebitnem odhodu prvega centra moštva Arona Baynesa. Avstralec naj bi imel ponudbe iz nekaterih evroligaških klubov, tudi Maccabija in klub bo imel težko nalogo zadržati enega nosilcev igre in zagotovo najboljših posameznikov v moštvu Uniona Olimpije v letošnji sezoni.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

maske-so-padle
18. 12. 2012 21.08
-2
In zdej bodo spet vse prodal, pol bomo pa mi pokrival dolgove, pa poslušal zgodbice o večletni strategiji in načrtih in o delu z mladimi. Pa ker kekec pr tej olimpiji podpisuje pogodbe men ni jasn. Šalabajzerji.
12king12
18. 12. 2012 18.36
+2
čestitke za borbenost in nepopustljivost
Fugu
18. 12. 2012 13.17
+4
se vidimo drugo leto v evroligi
Zverina56
18. 12. 2012 11.28
+6
res je bla tekma za infarkt :) no pa da še napišm neki o KK klubu Krka, ki bojo seveda njihovi pristaši zihr spet pljuval vsepovprek po Olimpiji....poglejte junci kako se streže stvari, rutinirano skozi tri podalške je Olimpija pripeljala zmago do konca :) vaš nesposobn klub Krka pa za to razliko od Olimpije ne zna dobit tekme v zadnih momentih oz. v končnicah tekme še več takrat ko je treba stistn Krkaši popustijo in seveda zgubijo večino tekem s tem k je Olimpija rutinirano odigrala zadne minute in si izborila tako željeno - nujno zmago :) ajd zdej pa še Radnički povozt in smo že zlo blizu :) OLIMPIJA NAJ ODMEVA DO NEBA!!!!
no-namee
18. 12. 2012 12.33
+3
hehe ti pa si model, krka že tri leta zapored osvaja naslov prvaka pa jih kle provociraš hehe svaka čast
Tomi23
18. 12. 2012 23.37
zver ti zgleda živiš na luni tako kot vodstvo kluba od olimpije, krka vsaj ne sili z glavo skozi zid in igra in kupuje v okviru svojih zmožnosti kjer so v tem trenutku sposobni plačevati igralce vsak mesec, pri olimpiji iz zanesljivih informacij ti lahko povem da igralci niso dobili plače pol leta ali še več, edinega ki ga plačujejo redno je baynes da jim ne bi pobegnil brez odškodnine ko bo pa ta odšel pa vrjemi da se olimpiji zelo slabo piše z omičem pod košem
tri dva 1
18. 12. 2012 10.59
+2
aaa dns treba gledat ponovitev

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.