VIDEO: Irving popeljal Boston še do 13. zaporedne zmage

Košarkarji Boston Celtics so ta trenutek najbolj vroča ekipa severnoameriške lige NBA, saj so prišli še do 13. zaporedne zmage. Na gostovanju pri Brooklyn Nets so slavili s 109:102, junak večera pa je bil "mož z masko" Kyrie Irving, ki je za goste dosegel 25 točk.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Kyrie Irving

Kyrie Irving (Foto: AP)

Petindvajsetletni Kyrie Irving, ki je v petek pri zmagi nad Charlottom utrpel počeno obrazno kost, ko je v glavo nesrečno dobil komolec soigralca Arona Bynesa, je nato nedeljsko tekmo proti Torontu moral izpustiti, plastična zaščitna maska pa mu toliko pomaga, da se je na parket vrnil že proti mrežicam. "Kos plastike imam na obrazu. Seveda me moti. Skoraj tako je, kot da bi igral s plašnicami na očeh ali pa bi imel zamegljena očala," je razkril Irving. "Ko si snamem masko, vidim vse. Ko jo imam na obrazu, sem osredotočen na to, kaj se dogaja pred mano, medtem ko je moj periferni vid malenkost omejen. Ampak jamranje nič ne pomaga, treba se bo na to navaditi, saj je še ne bom mogel kmalu sneti," je še dodal prvi strelec Bostona. Irving, ki se je Keltom pridružil poleti iz Clevelanda, že ima izkušnje s tem, saj je moral v sezoni 2012/13 v dresu konjenikov 19 tekem prav tako nositi masko.

Marcus Morris je k zmagi dodal 21 točk in deset skokov, Al Horford pa 17 točk in 11 skokov.

Izidi:
Brooklyn Nets - Boston Celtics       102:109
Houston Rockets - Toronto Raptors    113:129
Dallas Mavericks - San Antonio Spurs  91:97

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
CevNorc 15.11.2017 11:20:11
Vsaj aktualno sliko bi lahko nalimali.
Več komentarjev