VIDEO: Kokoškov ekskluzivno iz Los Angelesa: Imenovanje Trifunovića je povsem logična poteza

V čevlje Igorja Kokoškova po izjemnem evropskem prvenstvu, na katerem si je Slovenija priborila zlato, ne bo lahko stopiti. Pred njegovim naslednikom Radom Trifunovićem je tako velik izziv, srbski strokovnjak pa je že pozdravil odločitev Košarkarske zveze kot zelo smiselno.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Košarkarska zveza Slovenije je na mesto nekdanjega selektorja Igorja Kokoškova, ki zaradi obveznosti z moštvom Utah Jazz ne bo mogel nadaljevati z vodenjem reprezentance, že ustoličila njegovega pomočnika Rada Trifunovića. Slednji se bo lahko izkazal že v novembru, ko bodo na sporedu prve kvalifikacijske tekme za svetovno prvenstvo. Ob uvrstitvi na SP bi vajeti izbrane vrste vnovič prijel srbski strokovnjak, ki je slovensko reprezentanco popeljal do zlata, do takrat pa bo strokovnemu štabu pomagal kot svetovalec.

S svojim mestom je zadovoljen, z odobravanjem pa je pozdravil tudi odločitev Košarkarske zveze o njegovi zamenjavi, ki se tudi Srbu zdi povsem pričakovana in logična. Po njegovem mnenju je to velik dokaz o premišljenosti vodstva pri izbiranju igralcev in strokovnega štaba. Sam se trenutno nahaja v Los Angelesu, včeraj pa se je že srečal tudi s Trifunovićem. Več pa lahko izveste v športnem delu informativne oddaje 24UR. 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
 
supplement 11.10.2017 23:15:50
ma ne samo da je kokoskov,dobesedno je prou podoben kokoši,rečte kar česte.vseeno kapo dol.
Več komentarjev