Košarka

VIDEO: Selektor Trifunović: 'Fantje na vsakem koraku potrjujejo pripravljenost nastopanja za reprezentanco'

Madrid, 26. 01. 2018 11.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
M.J./E.K.P.
Komentarji
3

Selektor slovenskih košarkarjev Radovan Trifunović se te dni mudi na Pirenejskem polotoku. V Španiji je (bo) obiskal naše reprezentante. Začel je z evroligaško tekmo med Realom in Efesom, kjer sta bila dejavna Luka Dončić in Zoran Dragić, konec tedna pa bo na delu spremljal še Luka Rupnika in Jaka Blažiča.

Radovan Trifunović čas v Španiji želi kar najbolje izkoristiti. Prihodnji mesec našo reprezentanco čaka nadaljevanje kvalifikacij za SP 2019, Domžalčan pa bi rad otipal pulz naših najbolj udarnih moči in njihovo pripravljenost igranja za našo izbrano vrsto. "Če bi se njih vprašali, potem ni dvoma. Že danes bi šli v Slovenijo in se začeli pripravljati za reprezentančne tekme," je med drugim naši novinarki Evi Koderman Pavc ekskluzivno iz Madrida zaupal selektor Trifunović, ki si je ogledal evroligaško tekmo med domačim Realom in turškim Anadolu Efesom.

Več o slovenskem košarkarskem večeru v Madridu v športnem delu oddaje 24UR.
Pestre dneve na Pirenejskem polotoku zaključuje konec tedna z ogledom tekme, kjer bosta nastopila Jaka Blažič in Luka Rupnik. Šlo bo za obračun španske lige med Fuenlabrado in Andoro. "V kratkem času želim čimveč postoriti," pravi Trifunović. A to še ni vse. Sledi še sestanek Trifunovića in njegovega pomočnika v reprezentanci Jaka Lakovića. Bilbao nekdanjega slovenskega kapetana v nedeljo gostuje pri Realu.
Rado Trifunović in Gašper Vidmar
Rado Trifunović in Gašper Vidmar FOTO: Damjan Žibert
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jebalvisvoju
26. 01. 2018 15.02
+0
imam obcutek da ta Trifunovic se mi ne zdi posebno dober trener oz. selektor...
natolcevanjenapolno
26. 01. 2018 13.30
Kaj pa Tonček?
olafur
26. 01. 2018 13.20
+2
Rade imaš popotnico, ki bi si jo želel vsak selektor, kar se tiče želje igralcev po igranju v reprezentanci in tudi drugače, vem, da ne bodo medalje padale na vsakem prvenstvu, a če poskrbiš le za to, da se bodo fantje srčno in do konca borili za reprezentanco je tvoje delo tako rekoč opravljeno, če te je imel ob sebi Kokoškov v tvojo strokovnost tako ali tako ni dvomiti.