Wade kot prost igralec na 'radarju' številnih NBA moštev

Nekdanji član šampionske zasedbe Miami Heata Dwayne Wade je odkupil svojo pogodbo s Chicago Bullsi in tako postal prost igralec. Ne glede na dejstvo, da šteje s športnega stališča spoštljivih 35 let, je omenjeni veteran še kako zaželeno "blago" na živahni NBA tržnici. Zanj se med drugimi zanimajo tudi aktualni podprvaki iz Clevelanda.

Za nekdanjega zvezdnika Miamija Dwyana Wada osem milijonov dolarjev, kolikor je moral plačati Chicagu za odkup svoje pogodbe, predstavlja pljunek v morje. Prav tako ni skrivnost, da je po tej novici med najboljšimi klubi v poklicni severnoameriški košarkarski ligi NBA završalo, saj si kljub igralčevim 35 letom omenjenega člana šampionske zasedbe "vročice" želi marsikatera franšiza z visokimi ambicijami.

Dwyane Wade

Kdo bo srečnejši in spretnejši pri novačenju Dwyana Wada? Morda Cleveland ali pa Miami z našim Goranom Dragićem? (Foto: AP)

Med temi je tudi aktualni podprvak Cleveland, v čigar vrste se je pred dvema letoma vrnil tudi 'izgubljeni sin' LeBron James, ki naj bi bil po poročanju ameriških medijev eden od najbolj glasnih zagovornikov ponovne združitve s prijateljem in soigralcem iz zlatega Miamijevega obdobja. Toda to še ni vse, v igro za Wadeov prihod naj bi se vmešal nihče drug kot sam Miami Heat našega zlatega kapetana Gorana Dragića.  

"Zelo rad bi ga imel v svoji ekipi. Upam, da nam ga bo uspelo prepričati, saj ima zmagovalno miselnost in nedvomno bi močno vplival na našo igro," je za ameriške medije dejal zvezdnik Cavsov LeBron James.

Omenjata se tudi San Antonio Spurs in Oklahoma City z novo pridobitvijo Carmelom Anthonyem ...

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
lowePutin 27.09.2017 09:51:38
wade gre v cavse
Gfx Proteus 27.09.2017 13:03:54
wade upam da gre v miami!
Več komentarjev