VIDEO: Zadnjeuvrščeni Szolnoki boljši od Krke

Košarkarji Krke so v 14. krogu lige Aba v gosteh izgubili s Szolnoki Olajem z 69:72. Zadnjeuvrščena ekipa lige jim je zadala že deveti poraz, četrtega v nizu.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Krka - Union Olimpija - 6

Aleksander Sekulić (Foto: Aljoša Kravanja)

Novomeščani so sicer vodili večji del srečanja, vendar so izjemno slabo odigrali končnico oziroma celo zadnjo četrtino, v kateri so zapravili devet točk naskoka in dosegli vsega štirinajst točk. Varovanci trenerja Aleksandra Sekulića, ki so se v preteklem tednu slabo odrezali tudi v pokalu eurochallenge, saj so izpadli že po uvodnem delu, bodo koledarsko leto zaključili v soboto doma proti večkratnemu prvaku lige Partizanu.

Prav beograjski Partizan je pokazal Szolnoki Olaju pot do uspeha. Madžari so ga namreč v prejšnjem krogu senzacionalno premagali, polni zagona in motivacije pa so se lotili tudi Krke. Dolgo časa jim igra ni stekla – v prvem polčasu so zaostajali že 8:20, pred zadnjo četrtino 46:55, v odločilnih minutah pa so vendarle zaustavili napad Krke in se prebili v ospredje. Prvič po uvodnih minutah so povedli v 39. minuti (64:60), Krka se je nato še vrnila do izenačenja (64:64), v zadnji minuti pa ni znala zaustaviti najnevarnejšega domačega igralca Martona Baderja, ki je nekaj let preživel prav v Novem mestu in ki je v zadnjih 60 sekundah dosegel šest od svojih 22 točk. Domen Lorbek je imel v zadnjem napadu možnost za podaljšek, vendar ni zadel trojke iz težkega položaja.

Izid:
Szolnoki Olaj – Krka 72:69 (17:26, 33:38, 46:55)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
ghee 20.12.2012 11:10:47
smehhhhhhhhhhh xD
Več komentarjev