Košarka

Olimpia potrdila: Zoran Dragić uspešno prestal operacijo kolena

Milano, 28. 02. 2017 21.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Košarkarksi klub Olimpia EA7 Emporio Armani Milano je potrdila, da je po hujši poškodbi kolenskih vezi slovenski reprezentant Zoran Dragić že uspešno prestal operacijo. Čas okrevanja je zaenkrat še neznanka, medtem ko je evropsko prvenstvo v košarki že pred vrati.

Zoran Dragić je uspešno prestal "rekonstrukcijo sprednje križne vezi desnega kolena", je v torek zvečer sporočila italijanska Olimpia EA7 Emporio Armani iz Milana, potem ko je slovenski reprezentant v hudih bolečinah obležal v začetnihminutah nedeljske tekme italijanskega državnega prvenstva pri Caserti. "Glavo pokonci brat, vrnil se boš še močnejši. Manjša ovira za močnejši povratek. Rad te imam," je bratu iz Združenih držav Amerike že prej sporočil zvezdnik Miami Heat in njegov reprezentančni soigralec Goran Dragić, medtem ko so Milančani svojemu varovancu na srce položili, da naj "ostane močen".

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Dragić je operacijo prestal na ortopedski kliniki v bolnišnici San Gerardo v Monzi pod nadzorom dr. Marca Bigonija, ki je odgovorni pri zdravniški službi kluba, so še sporočili iz Olimpie. Operacija je povsem uspela, 27-letni Ljubljančan pa bo z rehabilitacijo začel čez nekaj dni. Milanski klub je še zatrdil, da bo Dragić pod budnim očesom zdravnika vse do povratka na parket, a zaenkrat še ni jasno, če bo nared do konca avgusta, ko se začne "vseevropsko" prvenstvo na Finskem, v Romuniji, Izraelu in Turčiji.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.