Košarka

Zoran Dragić se seli v Turčijo, kjer bo soigralec Eda Murića

Carigrad, 20. 11. 2017 11.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski košarkarski reprezentant Zoran Dragić bo zamenjal klub. Kot so potrdili njegovi delodajalci v Italiji, Olimpia Milano, bo Dragić kariero nadaljeval pri turškem prvoligaškem klubu Anadolu Efes iz Istanbula, za katerega že igra še slovenski reprezentant Edo Murić.

Zoran Dragić je nazadnje igral za Armani Milano.
Zoran Dragić je nazadnje igral za Armani Milano. FOTO: AP

Zorana Dragića, Eda Murića in Jurija Macure pa zaradi klubskih obveznosti ne bo na današnji zbor slovenske reprezentance, prav tako ne bodo mogli nastopiti za izbrano vrsto na prvih dveh kvalifikacijskih tekmah za naslednje svetovno prvenstvo. Selektor Rado Trifunović je novico dobil le dan pred začetkom priprav.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ARMEL
20. 11. 2017 21.25
-4
Verjetno imate prav da je Dragič svoje že odigral ampak kod praviš ti (mike68)da bi bil še koristen za neko srednjo dobro elito a za NBA pa se bojim da to ni za njega ker materjal ni pravo kaljen moral bi imeti večjo minutažo ker Dragič ni kako naj povem ni pravi material Dragič oprosti najslabša je resnica ki jo pri sebi ne priznaš to vem pri sebi in pravijo zakaj se še tam vtikam ko mi ne gre a najtežje je priznati resnico o sebi verami. lp.
Madeni
20. 11. 2017 17.53
-4
Svoje je odslužil...
mike68
20. 11. 2017 13.02
+12
Čas je, da Zoki prične igrati tako,kot je že igral pred časom. Mogoče bi bilo vseeno bolje, da bi sedaj prišel v Olimpijo in potem naslednjo sezono poskusil v tujini. Sedaj je pomembno, da si nabira igralne minute in da nekaj časa zdrži pri Turkih. On zagotovo ni material za NBA, je pa dober material za srednje dobro ekipo. Za reprezentanco pa je vseeno pomemben, ampak šele ko bo v dobri formi, saj je borben in srčen igralec, ki lahko v reprezentanci doda velik +.
ibro2
20. 11. 2017 12.20
-2
slabo se nam piše