Košarka

Zoran Dragić: Pokazali smo dobre predstave, a imeli tudi številne padce

Ljubljana, 07. 03. 2024 10.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Cedevito Olimpijo v soboto čaka pomemben obračun v regionalni ligi Aba. Ob 18. uri se bodo v Hali Tivoli udarili z Budućnostjo. Tekmo boste lahko spremljali na Kanalu A in VOYO. Ljubljančani trenutno zasedajo četrto mesto, imajo 35 točk, sobotni tekmeci so na drugem mestu in imajo 37 točk. Vodilna je beograjska Crvena Zvezda z 39 točkami. Pred tekmo se je razgovoril Zoran Dragić, ki se je moštvu znova pridružil pred dobrima dvema mesecema.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zoran Dragić se je v video intervjuju Cedevite Olimpije ozrl predvsem na zadnja dva meseca, ki ju je preživel v dresu Ljubljančanov."Pokazali smo dobre predstave, a imeli tudi številne padce. Zgolj kot primer lahko vzamemo tekmo s Parisom, na kateri se nismo predstavili v najboljši luči, a smo se dobro pobrali. Tudi na zadnji tekmi s Partizanom smo zelo slabo odigrali prvo četrtino, nato pa bili zelo blizu zmagi. Pridno treniramo. Do konca rednega dela sezone nas čaka še pet tekem, nato pa sledijo boji v končnici tekmovanj."

V tem obdobju je sicer Cedevita Olimpija na Kodeljevem osvojila tudi eno lovoriko. Gre za tretji zaporedni, skupno pa že 23. naslov slovenskega pokalnega prvaka."Lovorike je vedno lepo osvajati. Ni bilo lahko. Vemo, da nismo imeli veliko igralcev v rotaciji zaradi poškodb. Krka je odigrala zelo dobro tekmo, mi pa smo bili malo boljši."

Kaj pa je Dragić počel med odmorom, ki je bil namenjen reprezentančnim akcijam? Tokrat namreč ni bil del tega."Odmor sem dobro izkoristil, veliko časa sem preživel s svojo družino, nato pa smo se vrnili na delo. Pridno smo trenirali in čakali, da se poškodovani igralci ter Jaka (Blažič), ki je bil z reprezentanco, vrnejo, nato pa smo nadaljevali s pripravami na nadaljevanje sezone," je povedal. Enega izmed treningov je popestril tudi obisk večkratnega državnega prvaka v boksu Gregorja Škrjanca. Poseben trening pa ni minil brez posledic, saj jih je Zoran od Škrjanca, ki je bil ta dan trener Zmajev, dobil po nosu. "Nihče ni želel udariti trenerja. Na koncu sem ga udaril jaz, sledila pa je ... Bilo je zelo zanimivo, nekaj novega."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Za konec intervjuja se je Dragić ozrl tudi na prihajajoče mesece, v katerih, kot že rečeno, sledijo odločilni boji v regionalni ligi in v državnem prvenstvu."Cilj je osvojiti državno prvenstvo, toda gremo korak za korakom. Čakajo nas regionalni boji, kjer se bomo skušali prebiti do polfinala, in nato do finala, nato nas čaka končnica državnega prvenstva. Glavni cilj Cedevite Olimpije je seveda osvojitev naslova državnega prvaka. Tako kot vedno."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Amor Fati
07. 03. 2024 17.39
Zoki je doživel razsvetlenje =)
Anion6anion
07. 03. 2024 13.18
+1
Pokazali smo dobre predstave, a imeli tudi številne prdce
Prijazna
07. 03. 2024 15.02
+1
SlovenŠtima
07. 03. 2024 12.47
+1
Odkril življenjsko modrost. Življenje ima vzpone in padce ;)
truelies
07. 03. 2024 12.22
+1
Bili smo dobri ampak slabi.