Šport

Letos so apetiti večji

Ljubljana, 30. 10. 2007 16.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slogan "I feel Vancouver" je moto slovenske bob in skeleton ekipe za preboj na olimpijske igre 2010 v Vancouvru.

Slovenija bo imela v novi sezoni dve moški in dve ženski posadki.
Slovenija bo imela v novi sezoni dve moški in dve ženski posadki. FOTO: POP TV

Bob zveza Slovenije je v prvem letu delovanja presegla zastavljene načrte - med drugim je bila sprejeta v Olimpijski komite Slovenije -, zato je pogumno in ambiciozno krenila v novo sezono. V evropskem pokalu bo Slovenija prvič v zgodovini nastopila z lastnim bobom dvosedom, tekmovati pa bo začela tudi v skeletonu. Odmevna marketinška akcija za nakup tekmovalnega vozila "I feel Slobob" pa bo zdaj nadgrajena s sloganom "I feel Vancouver".

Slovenija bo imela v novi sezoni dve moški in dve ženski posadki v bobu ter štiri tekmovalce v skeletonu. V bobu se bodo za uvrstitve med prvih trideset na tekmah evropskega pokala potegovali David Urankar/Matjaž Lazar in Anže Šetina/Valter Grilanc ter ženski posadki Urška Turnšek/Tatjana Urbanc in Karolina Bratina/Živa Cesar. V skeletonu pa se bodo preizkusili Milan Požar, Luka Cmok, Anže Šetina ter Živa Cesar.

Bob zveza bo nadaljevala akcijo zbiranja denarja za nakup tekmovalne opreme. S sloganom "I feel Vancouver" želi ustvariti osnovo in začrtati pot slovenske bob in skeleton ekipe do olimpijskih iger 2010 v Vancouvru. Posameznik si lahko z donacijo 15 evrov prisluži svojo fotografijo na bobu ter v dar prejme majico z logotipom akcije.

SORODNI ČLANKI

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

lukE
31. 10. 2007 08.58
-1
Švica, Avstrija...Bjelašnica:P
Gašper Blaži? 1
30. 10. 2007 22.45
martincheq
30. 10. 2007 18.29
Kje bojo pa treniral? :S