Nogomet

VIDEO: Vargas: Turboman mi ni všeč

Neapelj, 11. 01. 2012 10.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Odmevna okrepitev Napolija Eduardo Vargas je prvič po podpisu pogodbe z Napolijem spregovoril z italijanskimi mediji. Med drugim je razkril, da mu nov vzdevek 'turboman' ni najbolj všeč.

Čilski zvezdnik Eduardo Vargas se je iz vrst Universidad de Chile za 13 milijonov evrov preselil v Napoli. Počaščen je, da ga italijanski mediji primerjajo z napadalcem Barcelone Alexisom Sanchezom, kljub temu pa ostaja skromen. "Veseli me, da me primerjajo s tako dobrim igralcem. Vendar so te primerjave še prezgodnje, saj je on že velezvezdnik, jaz pa šele dobro začenjam. Res sem zadovoljen, da sem v Neaplju. Upam, da bom kmalu zaigral, vse pa je seveda odvisno od trenerja,“ je novinarsko konferenco skromno začel 22-letni južnoameriški zvezdnik.

Eduardo Vargas
Eduardo Vargas FOTO: Reuters

Italijanski tekstopisec Massimo Canizzaro je odličnemu napadalcu v čast že namenil pesem, v kateri ga poimenuje kar 'turboman'. Vargasu pa upa, da se ga ta vzdevek ne bo 'prijel'. "Slišal sem pesem, vendar je sprva nisem najbolje razumel. Moram se še seznaniti z italijansko glasbo. Moram pa priznati, da mi turboman ni najbolj posrečena izbira. Moj edini vzdevek je Edu in to mi je všeč,“ je še dodal Vargas.

Med bolj vzhičenimi ob prihodu Vargasa je prav gotovo tudi trener Napolija Walter Mazzarri, ki ga v osmini finala Lige prvakov čaka sila težka naloga proti Chelseaju. 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

peter_crouch
11. 01. 2012 20.24
-10
ta mlad vargas je še zelo mlad po mojih ocenah in pri tako rani mladosti še nebi smel biti tako izbirčen, naj mu bo vzgled crouch, star je 30 let in v življensko formo je prišel pri 3 letih in ta forma še traja, vargas bi počakal še par let in potem si bo izbiro vzdevek ki ga bo sam htel
Tilen Hribar 1
12. 01. 2012 20.08
+1
pol pa nima lih kvalitete če je v življenski formi že tolko časa ;)
nobody86
11. 01. 2012 16.52
+15
Top igralec, top nakup! 100% v roku enega leta vrednost 30 milijonov minimalno. Zdej bo hamšik lahko svoje kreatorske sposobnosti pokazal bolj zadaj on pa bo zasedel bolj krilno pozicijo ob lavezziju in pa cavaniju. Forza Napoli!!!!!!!!!!!