Šport

Mladi upi: znan je zmagovalec spletnega glasovanja!

Ljubljana, 18. 06. 2013 08.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Glasovanje za 20 izjemnih posameznikov, finalistov razpisa ''Mladi so varnost naše prihodnosti'' Zavarovalnice Triglav je zaključeno. Prejemnik finančnih sredstev po izboru spletnega glasovanja je motokrosist Tim Gajser. Zmagovalci po izboru strokovne komisije bodo znani 19. junija ob 15.00.

Prejemnik finančnih sredstev Zavarovalnice Triglav po izboru spletnega glasovanja je Tim Gajser!
Prejemnik finančnih sredstev Zavarovalnice Triglav po izboru spletnega glasovanja je Tim Gajser! FOTO: Mateja Jordovič Potočnik

Motokrosistu Timu Gajserju boste pomagali uresničiti sanje!

Vse od 3. junija ste lahko glasovali za 20 finalistov razpisa Zavarovalnice Triglav in soodločali o tem, kdo bi si najbolj zaslužil finančna sredstva, s katerimi bi si v vse težjih gospodarskih razmerah olajšal razvoj svojega talenta. Med izredno nadarjenimi športniki, ki izstopajo v svoji disciplini in imajo jasno zastavljene cilje, vas je najbolj prepričal motokrosist Tim Gajser.

Tim je prvič vozil motor pri dveh letih in pol, pri treh je že stal na stopničkah. Kar se mu je sprva zdelo kot igra, je po osvojitvi naziva evropskega prvaka preraslo v profesionalni šport. Četudi je bil v otroštvu velik športni navdušenec, treniral je nogomet, smučanje in judo, je motokros postal njegova prva ljubezen. Trud in garanje sta mu lani prinesla naziv svetovnega prvaka.

Motokros je izjemno drag šport in čeprav Tim dosega vrhunske dosežke na svetovni ravni, si letos njegova družina ni mogla privoščiti priprav. Letos je prestopil v MX2 razred, kar je najvišji razred v motokrosu, kjer tekmuje elita moto športnikov. Njegov cilj je postati svetovni prvak tudi v tem razredu, zato mu bo ta finančna pomoč omogočila uresničitev sanj.

V velikem finalu šova Slovenija ima talent se je finančnih sredstev Zavarovalnice Triglav razveselila 13-letna operna pevka Sandra Harb. Odločitev je bila tokrat v rokah članov žirije, Branka Čakarmiša, Damjana Damjanoviča in Ane Klašnja.
V velikem finalu šova Slovenija ima talent se je finančnih sredstev Zavarovalnice Triglav razveselila 13-letna operna pevka Sandra Harb. Odločitev je bila tokrat v rokah članov žirije, Branka Čakarmiša, Damjana Damjanoviča in Ane Klašnja. FOTO: Aljoša Kravanja

Strokovna komisija bo izbrala še najmanj 7 mladih športnikov!

Finalisti razpisa so tekačica Mojca Centrih, hokejist Nik Simšič, smučar skakalec Cene Prevc, plavalec Jaka Gimpelj, plesalki Naja Dolenc in Nika Štefanič, strelec na glinaste golobe Tilen Kos Šturm, motokrosist Tim Gajser, športni plezalec Anže Peharc, taekwondoistka in kickbokserka Urška Gazvoda, ritmična gimnastičarka Monija Čebašek, športni kolesar Žan Godina, judoistka Andreja Leški, športna strelka Mateja Napret, kajakaš Rok Markočič, nogometaš Boris Vidovič, atletinja Manca Šepetavc, tekač na smučeh Klemen Razinger, alpski smučar Štefan Hadalin in tenisačica Nina Potočnik.

Strokovna komisija bo izmed 20 finalistov neodvisno od vašega glasovanja izbrala še najmanj 7 mladih športnikov, ki bodo prejeli finančno podporo za uresničitev svojih ciljev. Zmagovalci bodo znani to sredo, 19. junija, ob 15. uri.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tamalrossi46
18. 06. 2013 10.54
+3
bravo tim!!!!! no 24 ur zdj veste da je kar nekaj ljudi ki spremlja motokros in članki o motokrosu bi bili obiskani !!!! nekaj o gerčarju ste že pohvalno saedaj pa še o timu ki je v nedeljo ponovno osvojil točke mx2 prvenstva!!! šeenkrat pa čestitke timu!!