MotoGP

Bradley Smith zaradi poškodbe kolena objokuje odsotnost z domače velike nagrade, nadomestil ga bo Alex Lowes

Silverstone, 01. 09. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Bradley Smith bo zaradi poškodbe poškodbe kolena moral izpustiti domačo Veliko nagrado Velike Britanije razreda motoGP. Dirkač Monster Tech Yamahe 3 je poškodbo utrpel na vzdržljivostni dirki, na VN Velike Britanije, ki jo bomo prenašali na Kanalu A in VOYO, ga bo nadomestil rojak Alex Lowes.

Smith bo izpustil dirko v Silverstonu, manjkal pa bo tudi na VN San Marina.
Smith bo izpustil dirko v Silverstonu, manjkal pa bo tudi na VN San Marina. FOTO: motoGP

"Šlo bi tudi brez tega, da bi povedal, da mi je zelo žal, da ne bom mogel nastopiti na domači veliki nagradi razreda motoGP. Najprej in najpomembneje je to, da rečem, da mi je žal predvsem za mojo ekipo in britanske navijače, ki me ne bodo mogli spodbujati skozi celoten dirkaški vikend,'' je za crash.net uvodoma povedal Bradley Smith, ki se je poškodoval tekom vzdržljivostne dirke v Oscherslebnu.

"Skušal se bom čimprej vrniti, zdi se mi, da se stvari odvijajo v pravo smer. Zgodilo se je, hvaležen sem vsem, ki so mi pomagali v zadnjih petih dnevih. Storili bomo vse, da se čimprej vrnem na dirke. Mojim ekipi in Alexu Lowesu želim vse dobro. Prepričan sem, da bo fantastično opravil svojo nalogo," je še dodal poškodovani Smith, ki bo manjkal tudi na VN San Marina. Za Lowesa bo to sicer debi na dirkah razreda motoGP.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Callux
01. 09. 2016 09.00
+12
Tole bo še zelo zanimivo, kajti Alex je daleč od tega, da bi bil počasen..
HAILWOODmike
01. 09. 2016 17.36
+2
Callux
01. 09. 2016 18.35
+5
Sam počasi dobivam občutek, da bi lahko odpeljal več kot samo 2 dirki, kajti Smithova poškodba ni nedolžna, še vedno pa ni šel pod nož.. Operacijo pa nujno rabi.. Sicer pa bo Alex ta vikend težko presenetil, navsezadnje mu manjka kilometrov.. Misano pa že mogoče, nikoli ne veš :D